Deskorolka
co wy tam wiecie o spalaniu :lol: najlepsze to to że wraz z dużym spalaniem rośnie cena benzyny i powoli zaczynam dostawać białej gorączki hehe ale jedno co z tego morału dobre to przyjemność z jazdy i muzyka dla uszu , no ale się chciało to się ma taka prawda najważniejsze że auto się turla do przodu a gaz już przerabiałem i na pewno ! nie skalam tego silnika tym czymś bo mi szkoda jak już to ewentualna opcja mocny diesel no to się rozpisałem czas kończyć pozdro i kolejka dla mniej jak i wecej spalających :roll:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dżanas, cos w tym jest, mam pdoobne zdanie, choc opinie ludzi uzytkujacych gaz jest duzo i wiekszosc nie narzeka ;p
no a wracajac do mojego auta, to dzis zagoscil obrys w pomaranczowym kierunku, nie mam zdjec bo nie chcialem was meczyc aparatem z kalkulatora, jutro postaram sie wydobyc aparat z prawdziwego zdarzenia i zaprezentuje jak to wyglada ;] poki co wersja robocza w oczekiwaniu na ciekawa zarowke ktora nie bedzie swiecic punktowo a rozswietlala caly kierunek jednakowo...
no a wracajac do mojego auta, to dzis zagoscil obrys w pomaranczowym kierunku, nie mam zdjec bo nie chcialem was meczyc aparatem z kalkulatora, jutro postaram sie wydobyc aparat z prawdziwego zdarzenia i zaprezentuje jak to wyglada ;] poki co wersja robocza w oczekiwaniu na ciekawa zarowke ktora nie bedzie swiecic punktowo a rozswietlala caly kierunek jednakowo...
a nie idzie jakoś instalacji przerobić?tak żeby kierunki się świeciły a po włączeniu dany migał?dajcie no ino magika tu jakiegoś,ja rozbierałem kierunki i dałem małe żaróweczki na odbłyśni którego i tak nie miałem bo pomalowany był ale nie podobało mi się to,Ciekawie jak Łukasz (Duo)miał to zrobione
postojowka w halogenie jest bez szału... ja odłączyłem bo choinka byla... chyba ze ktos ma wszedzie zwykle żółte zarowki to wtedy jest spoko.
Jeżeli wywierciles dziure w kierunki to normalnie cie za jajca powiesze
w halogenach z rs2/ cabrio fl jest T4W
Jeżeli wywierciles dziure w kierunki to normalnie cie za jajca powiesze
w halogenach z rs2/ cabrio fl jest T4W
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, 19:59 przez KaZi_2005, łącznie zmieniany 1 raz.