Deskorolka
Ja jestem bardzo łakomy na Twoje fotki. Też chcę zrobić takie rezanko. Jaki kolor zenka? 6k?kolczat pisze:dzieki panowie, aktualnie pracuje nad zenonem w halogenach... zalozone jest tylko za bardzo slepi wiec dzis czeka mnie regulacja, jak skoncze to sprobuje to pokazac, ale i tak watpie zeby efekt mozna bylo podziwiac na zdjeciach...
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tak ATLAS, 6k ale powiem szczerze ciezka sprawa z montazem w naszych halogenach (przynajmniej dla mnie) dzis uszczelnilem go i wyregulowalem max na dol, ale bylem sprawdzic jak to wyglada z oslepianiem i ogranicze sie przy uzywaniu tylko i wylacznie do roli przeciwmgielnego swiatla... jutro wrzuce fotki jak to wyszlo
-
- Forum Audi 80
Każdy ma inne wydatki Ty musisz odłożyć na daszek, a my jesteśmy na etapie głupich pierdółkarmelitto pisze:mnie tam na soczewki w lampach nie stać, a co dopiero na hidy w zderzaku
kolczat, kiedy foty? Ja mam w soczkach hidy 6k i do haluxów dam chyba takie same. Choć zastanawiam się, czy nie ciekawiej byłoby zapodać 10000k
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak swieta racja nie do sprzedania, a tak btw kamilek89 to i tak te felgi teraz po kupnie opon naprwade wyszly mnie majatek... jakies 1/3 wartosci auta ;] ale i tak ciesze sie ze sie podobaja, to naprawde podbudowuje do kolejnych pracATLAS pisze:W takim razie musisz poprosić o stosowny wpis w testamencie, bo kolczat raczej nie rozstanie się z nimi za swojego żywotakamilek89 pisze:kolczat takie felgi to moje marzenie :mrgreen: piękne :mrgreen: jakby co to chciałbym mieć prawo pierwokupu :mrgreen:
10k nie bedzie oswietlac ale bedzie swiecic ;] i mysle ze ciekawie choc nie pasowaloby do 6k w soczkach...kolczat, kiedy foty? Ja mam w soczkach hidy 6k i do haluxów dam chyba takie same. Choć zastanawiam się, czy nie ciekawiej byłoby zapodać 10000k
foty? prosze bardzo...
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dokladnie... tu masz linka do goscia od ktorego ja kupilem
http://allegro.pl/item868581640_hid_xen ... owice.html
150 zeta mysle tanio ;] a tak btw to w ten sam dzien co to zalozylem dowiedzialem sie ze mam kase na ruszenie z projektem do przodu i bedzie zmieniany zderzak z nowym oswietleniem, a co za tym idzie ten moj bedzie sprzedawany, a ze musialem zniszczyc troche halogen z tylu to zeby miec igle do sprzedania to chcailem kogos znalesc kto by sie zamienil z doplata za cale dobre halogeny, na moje z hidem zalozonym, uszczelnionym i dzialajacym ;p
http://allegro.pl/item868581640_hid_xen ... owice.html
150 zeta mysle tanio ;] a tak btw to w ten sam dzien co to zalozylem dowiedzialem sie ze mam kase na ruszenie z projektem do przodu i bedzie zmieniany zderzak z nowym oswietleniem, a co za tym idzie ten moj bedzie sprzedawany, a ze musialem zniszczyc troche halogen z tylu to zeby miec igle do sprzedania to chcailem kogos znalesc kto by sie zamienil z doplata za cale dobre halogeny, na moje z hidem zalozonym, uszczelnionym i dzialajacym ;p