[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
kurcze z braku lamp USA do cabrio przymierzałem lampy USA z B3 Dzikiego i niestety kiszka nie pasują w żaden sposób za duże różnice w wymiarach, jeszcze musiałbym sprawdzić US-y z B4 może by dało radę ale oczywiście nikt w okolicy nie ma (bo Dyzio musiał sprzedać swoje :evil: ), no i jak to nie wypali to trzeba albo polować dalej albo brać kredyt i kupić w serwisie <osohozi>
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
maniekmac, a wystarczy wyslac do mnie pw i wszystko wiesz ;p hehe zagadaj do uzytkownika siwusek216, on juz nie wchodzi na forum bo go to nie bawi, pozatym chlopaczyna styrana polska grubą, wiec czasu tez nie ma... ale w wakcje zrobil "myk" i zalozyl lampy US do cabrio z sedana b4, wprawdzie musial troche narezac przy mocowaniach, ale ma cos w podobe jak u mnie ;p
czemu w podobie? bo jak stanalem obok niego moim to widac bylo ze do sedana sa wezsze i nizsze, jednak jak nie ma ori obok to nikt nie pozna roznicy, poza mna :mrgreen: ot taka skromnosc <:P>
czemu w podobie? bo jak stanalem obok niego moim to widac bylo ze do sedana sa wezsze i nizsze, jednak jak nie ma ori obok to nikt nie pozna roznicy, poza mna :mrgreen: ot taka skromnosc <:P>