[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
bo ogolnie na 10cali powinno byc 285 i ja zawsze to kazdemu inteligentowi mowie to robi oczy jak sowa :mrgreen: no coz... jeszcze jeden pacjent mnie ostatnio rozwalil, jak pytalem sie o ceny odpolerowania i malowania felg, to mi lakiernik chcial klarem pokryc rant, bo przeciez zasniedzieje :mrgreen:
Ja kupiłem opony 205/40R17, które od nowości jeździły na feldze 7". Ale akurat Keskiny mają taką konstrukcję bębna, że za wąskie opony zakłada się tak jak normalne.
maniekmac, zobacz sobie mój filmik:
Widzisz takie przetłoczenie w miejscu gdzie jest rant? Właśnie ono tak ułatwia robotę. Te moje nowe fele też tak mają i gdybym miał do kupienia opony 215/35 to bym zarzucał
maniekmac, zobacz sobie mój filmik:
Widzisz takie przetłoczenie w miejscu gdzie jest rant? Właśnie ono tak ułatwia robotę. Te moje nowe fele też tak mają i gdybym miał do kupienia opony 215/35 to bym zarzucał
Ta co ty nie powiesz :roll:szczerze to już mnie czasem męczy to tłumaczenie jak to można tak aluminium wypolerować
ja to juz nie zwracam uwagi na to co ludzie mowia bo by czlowiek oszalal chyba, teksty typu chrom i klar to standard <ok>
Dokladnie tak jak ATLAS napisal jak beben felgi jest przystosowany do zakladania "za waskich" opon to kazda wejdzie bezproblemowo. Jak opona jest twarda i nie chce wejsc to ten tekst z podgrzaniem jej wcale nie jest glupi bo faktycznie sie sprawdza, goracym powietrzem od wewnetrznej strony.
Wy sie tam wychamujcie troche z tym cisnieniem w infatorze i ludzmi ktorzy opony do tirow zakladaja bo wkoncu wyjdzie tak ze wam opone rozerwie albo podegnie beben, takie akcje tez widzialem.
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
fot.3:No i wreszcie odebrałem od speców swój fotelik nr 2 - pozostało teraz zamontować.
Wkłady do gwintu też zregenerowane tylko poskładać i czekać trochę cieplejszych dni, ale swoją drogą to zabóliłem 430 zł za dwa, mam nadzieję że było warto.(brak foto)
fot.2:Dla zobrazowania moje 10 cali RHZW1
fot.1 Tył lampy z dodatkowym oświetleniem i z podwojonym przeciwmgielnym
Wkłady do gwintu też zregenerowane tylko poskładać i czekać trochę cieplejszych dni, ale swoją drogą to zabóliłem 430 zł za dwa, mam nadzieję że było warto.(brak foto)
fot.2:Dla zobrazowania moje 10 cali RHZW1
fot.1 Tył lampy z dodatkowym oświetleniem i z podwojonym przeciwmgielnym