Moja pasja quattro
robo pisze:Route 66 pisze:.I ostatnia sprawa-jak zyje,nie widzialem RS blau w Londynie,a mieszkam tu sporo lat.>
Widocznie slabo patrzysz albo musisz zapisac sie do angielskich forums z tymi samochodami, np. rs246 forum.com, s2forum.com,quattroforum.com, a jesli chcesz zobaczyc moj samochod do przyjedz do Castle Combe 11.10.08 na audi international ja bede na tracku.
ps. Na pistonheads.com sa trzy rs blue na sprzedaz
roznica miedzy nami polega na tym,ze dobrze patrze i nic nie musze .Jak bede mial klimat,to moze wyskocze na Castle,chociaz przypuszczam ze watpie-ale Ty mogles byc na Edition38,bo to jest prawdziwe International .I generalnie napioles sie i zle odebrales moj post-trzeba bylo zrobic watek z kazdym autem osobno-i tylko o to mi chodzilo .A RSa jak bede chcial kupic,to naprawde sobie sam poradze-na razie mam jeden projekt nieukonczony,wiec mam zajecie.Pozdrowiska
No tak ale kolega tego Rs'a już nie ma <osohozi>
A jak je jeszcze miał i śmigał po Ryszardowie to byłem za młody i sie nie interesowałem jeszcze audikami (to chyba przychodzi z wiekiem :roll: ), ale już wtedy wiedziałem, że nie jest to taki przeciętny kombiak :mrgreen:
Czerwoną widziałem niedawno też u siebie żona śmigała prawda :?:
Pozdro dla ziomala :mrgreen:
A jak je jeszcze miał i śmigał po Ryszardowie to byłem za młody i sie nie interesowałem jeszcze audikami (to chyba przychodzi z wiekiem :roll: ), ale już wtedy wiedziałem, że nie jest to taki przeciętny kombiak :mrgreen:
Sorry ze odgrzewan starego kotleta ale nie bylo mnie tutaj przez jakis czas bo sie napiolem troche, pozdrowienia dla ziomala.kaczaza5 pisze:No tak ale kolega tego Rs'a już nie ma <osohozi>
Samochody sie troche pozmienialy ale ciagle sa quattro.
W najblizszym czasie opisze kazdego pokolei.
Rs2 juz niema
Sq tez poszlo
Ur czerwony ciagle jest.
Ur bialy doszedl
Coupe quattro lhd 2.8 doszlo
S2 z malymi rs2 modyfikacjami doszlo.
Pozdrowiam
http://good-times.webshots.com/album/563584697ICFTNL
Ostatnio zmieniony 17 maja 2012, 10:17 przez robo, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi s2 coupe 1993
Rs2 turbo, wagner kolektor, rs2 wtryski.
Wydech z nierdzewki bez katalizatorow.
Hamulce przednie to 996 i a8 tarcza, tyl w budowie.(juz zrobiony od s8)
Zawieszenie bilstain z orginalnymi sprerzynami.
Nowe gumy z Roose motorsport woda i powietrze.
Mrc mapa, 1.4bara i 365 koni wysoka kompresja do latwej jazdy po miescie.
Pelne skorzane wnetrze z karbonem.
Felgi s4 z 225/45/17 owiniete Toyo t1r.
Rs2 turbo, wagner kolektor, rs2 wtryski.
Wydech z nierdzewki bez katalizatorow.
Hamulce przednie to 996 i a8 tarcza, tyl w budowie.(juz zrobiony od s8)
Zawieszenie bilstain z orginalnymi sprerzynami.
Nowe gumy z Roose motorsport woda i powietrze.
Mrc mapa, 1.4bara i 365 koni wysoka kompresja do latwej jazdy po miescie.
Pelne skorzane wnetrze z karbonem.
Felgi s4 z 225/45/17 owiniete Toyo t1r.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2012, 00:15 przez robo, łącznie zmieniany 1 raz.