Moje Audi Coupe quattro 20v - sprzedam trochę fantów ;)
- pawelbicz
- Forum Audi 80
Masz bardziej w głowie pokręcone niż ja hehe.. myślałem. że tylko ja piaskuję, maluję, wachacze, silniki.. i rozbieram tylko po to co by oblookać i odnowić.. :lol:
Chylę czoła przed twoją pasją, myślę, że bardzo fajnie by się nam gadało :mrgreen:
P.S. chciałbym zobaczyć minę diagnosty na przeglądzie jak zejdzie pod spód.. <haha>
jak ja pojechałem na przegląd to gość zszedł do kanału.. po 15 sekundach wyszedł.. odsapnął.. i rzecze - dawaj pan ten dowód.. :mrgreen:
Chylę czoła przed twoją pasją, myślę, że bardzo fajnie by się nam gadało :mrgreen:
P.S. chciałbym zobaczyć minę diagnosty na przeglądzie jak zejdzie pod spód.. <haha>
jak ja pojechałem na przegląd to gość zszedł do kanału.. po 15 sekundach wyszedł.. odsapnął.. i rzecze - dawaj pan ten dowód.. :mrgreen:
Maroonio, masz u mnie wieeeeeeeelki respect za to co robisz ze swoim autkiem, co do samego autka jest piekne, super wyglada i ma w sobie to cos, a to w jakim bedzie stanie jak juz ja skonczysz to mistrzostwo swiata, tylko pozazdroscic
Widze ze prace ida pełna para, czekam na kolejne postepy i koniec a to chyba juz niedlugo. No i na fotke z mina diagnosty :mrgreen: .
Widze ze prace ida pełna para, czekam na kolejne postepy i koniec a to chyba juz niedlugo. No i na fotke z mina diagnosty :mrgreen: .
:mrgreen: pieknie mistrzu
auto masz na kanale na koziołkach czy na podnosniku?
ja cierpie na brak bo inaczej tez by cała zawiecha poszła do roboty i nie tylko zawiecha
a tak odnowilem tylko to co sie dalo odkrecic bym mogl potem jeszcze odjechac
oslony se jeszcze ponownie ocynkuj i gitara
u mnie diagnosta sie zapytal czy ma wchodzic pod spód :lol:
Czekam na wykres z hamowni Twojej fury,
Pozdr
auto masz na kanale na koziołkach czy na podnosniku?
ja cierpie na brak bo inaczej tez by cała zawiecha poszła do roboty i nie tylko zawiecha
a tak odnowilem tylko to co sie dalo odkrecic bym mogl potem jeszcze odjechac
oslony se jeszcze ponownie ocynkuj i gitara
u mnie diagnosta sie zapytal czy ma wchodzic pod spód :lol:
Czekam na wykres z hamowni Twojej fury,
Pozdr
- kamilus107
- Forum Audi 80
- kamilus107
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dech mi zaparło. Jesteś nieźle szurnięty Podoba mi się niezmiernie i jestem pełen podziwu. Właśnie to samo bym robił jakbym miał więcej kasy, czasu i drugie auto do jazdy. Jesteś miszczem <ok>
Powodzenia.
ps. Jakie zastosowałeś gumy pod sanie z przodu i z tyłu? Muszę wymienić u siebie i chcę zrobić to raz a dobrze.
Powodzenia.
ps. Jakie zastosowałeś gumy pod sanie z przodu i z tyłu? Muszę wymienić u siebie i chcę zrobić to raz a dobrze.