DEDHI pisze:OK w sumie racja twój cyrk twoje małpy <ok>
[Audi cabrio 2.8 AAH] Przygodę z cabrio czas zacząć...
- Monster_C4
- Forum Audi 80
Docierają kolejne puzzle do układanki
Uff to się trochę uspokoiłem 8-)
Dare RS 8, 5"x17"
Zrobione na zamówienie naklejki na dekielki
I opony Toyo 205/40/17:
Została mi jeszcze sprawa ostatniego tłumika i najprawdopodobniej wpadnie wydech Rm Motors model RM12:
Jeszcze muszę to poskładać i zapewne jakiś dystans trzeba będzie dać i gwintem pokręcić, jestem teraz strasznie zapracowany więc chyba to jeszcze jakieś 2 tygodnie potrwa
[ Dodano: 2015-03-15, 21:12 ]
Panowie mam jeszcze prośbę do osób, którzy mają klapę liftowa ze stopem czy mógłby mi ktoś zmierzyć znaczek audi bo dalej nie wiem jaki zamówić byłbym wdzięczny :roll:
Dare RS 8, 5"x17"
Zrobione na zamówienie naklejki na dekielki
I opony Toyo 205/40/17:
Została mi jeszcze sprawa ostatniego tłumika i najprawdopodobniej wpadnie wydech Rm Motors model RM12:
Jeszcze muszę to poskładać i zapewne jakiś dystans trzeba będzie dać i gwintem pokręcić, jestem teraz strasznie zapracowany więc chyba to jeszcze jakieś 2 tygodnie potrwa
[ Dodano: 2015-03-15, 21:12 ]
Panowie mam jeszcze prośbę do osób, którzy mają klapę liftowa ze stopem czy mógłby mi ktoś zmierzyć znaczek audi bo dalej nie wiem jaki zamówić byłbym wdzięczny :roll:
podajesz numer vin i zamawiasz najlepiej nowy z salonu, założyłeś te koła już, kurde ja muszę zmienić opony z 205 na 215/40 z przodu bo nie idzie jeździć kurde, no i muszę dźwignąć auto do góry bo w koleinach zachaczam czymś od spodu masakra zastanawiam się nad przejściem tak jak miałem w niebieskim cabie na eibacha 20-25mm i jazda bez stresowa
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Jeśli masz to zdjęcie w większej rozdzielczości to zapraszam do konkursu 80tka miesiąca.
link https://audi80.pl/80tka-miesiaca-kwi ... t94945.htm
link https://audi80.pl/80tka-miesiaca-kwi ... t94945.htm