[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a przeczytaj sobie kilka stron wczesniej...Bastek pisze:Maszu załóż jakieś normalne felgi
normalne felgi sie robia... poki co stare dezenty... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 sie 2012, 16:21 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
vs. Mabro, zakladaj spoiler, bo teraz Twoja Compi nie robi roboty :mrgreen: :mrgreen:Mabrothrax pisze:Zginie to bra szczerze. Moim zdaniem nie będzie robić roboty.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2012, 16:25 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Właśnie chciałem to napisać.Mabrothrax pisze:Zginie to bra szczerze. Moim zdaniem nie będzie robić roboty. Naklej sobie pasek czarnego matu tak jak leci bra to zobaczysz
Opitol karbonem jak u Loczka tylko nie całą a tak jak pisze Mabro kawałek i będziesz miał to samo a nie będzie ci obcierać lakieru.
Folie łumiesz kleić???
Ja lubię wszystko co pedalskie więc i do pedalskiego silnika musiał być damski kolor.Maszu pisze:a po co Ci pedalski silnik? Taki chciales to kupiles...eSPe pisze:te a po co ci kondon na maskę?
łumie :mrgreen:eSPe pisze:Folie łumiesz kleić???
wlasnie nie bedzie to samo...eSPe pisze:będziesz miał to samo
smialo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:shellah pisze:muszę wkońcu podjechać któregoś weekendu to zmajstrujesz mi coś podobnego
gowno prawda, czerwony najszybszy! dzialaj lepiej z tylnym zderzem a nie tu pedalskie nasienie slowem szerzysz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:eSPe pisze:Ja lubię wszystko co pedalskie więc i do pedalskiego silnika musiał być damski kolor.
btw,
nowe logo na vlepy i koszulki Coupe Gang