[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
no to powiedz mi czego Ty oczekujesz obnizajac samochod? ze bedzie dalej tak komfortowo jak bylo?
przyznam szczerze, ze od wczoraj pożegnałem sie z Coupetą - niech sie ma dobrze, a przesiadlem sie w srebrnego sedana b4 z ori zawiasem. kuzwa czlowiek tesknil za takim zawieszeniem pomimo kol 17 i tego ze na koleinie kazdej auto portafi uskoczyc to i tak przyjemnie sie podróżuje.
pzdr.
przyznam szczerze, ze od wczoraj pożegnałem sie z Coupetą - niech sie ma dobrze, a przesiadlem sie w srebrnego sedana b4 z ori zawiasem. kuzwa czlowiek tesknil za takim zawieszeniem pomimo kol 17 i tego ze na koleinie kazdej auto portafi uskoczyc to i tak przyjemnie sie podróżuje.
pzdr.
Maszu, mi nie chodzi o komfort a o jazdę sportową... to że obniżone, utwardzone zawieszenie będzie mniej komfortowe to jest jasne...... Ten zawias nie tłumi tak jak powinien, jego praca jest nieprecyzyjna a samochód dalej na zakrętach się pochyla, po porównaniu charakterystyki tłumienia z zawiasem kitowym weiteca to szkoda tych 500 zł za komplet amorów mimo że to są gazówki o najmocniejszym tłumieniu! Takie jest moje zdanie poparte porównywaniem produktów.
Dla mnie możesz sobie kupić co chcesz, po prostu wyraziłem swoje zdanie <ok>
Dla mnie możesz sobie kupić co chcesz, po prostu wyraziłem swoje zdanie <ok>
chyba troche nie te nadwoziePopej pisze:Maszu, mi nie chodzi o komfort a o jazdę sportową
masz prawo miec swoje zdanie, a ja mam prawo miec je w dupie. :mrgreen:Popej pisze:Dla mnie możesz sobie kupić co chcesz, po prostu wyraziłem swoje zdanie
a tak powaznie to ilu wlascicieli tyle opinii.
zobaczymy, bedzie lipa to sie zmieni. cheers
- mayday2001
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80