awet mnie nie wkurzaj! ja tez mialem. nie z mojej winy ... ale polowa samochodu "przetarta". kocham glupkow ktorzy oczy maja w d... bylem w salonie i wyszacowano mi naprawe na 9 tysiecy. dobrze, ze kieszen nie zaboli .... oby i Twoja szybko wrocila na drogi w stanie idealnym, bo jak wiadomo - kabriolet uszkodzony to brzydki kabriolet:Dtomziel_20 pisze:kolor jednak został ten sam granat tylko teraz jest jaśniejszy w sumie to lepiej wygląda bo tamten po tylu latach to wypłowiały troszeczkę się zrobił
Autko wczoraj miało stłuczkę :cry: :cry: nie nacieszyłem się długo liftingiem teraz trzeba na nowo poskładać wszystko do kupy ;/ a jak wiadomo z dostaniem części nie jest tak łatwo fotki wrzucę wieczorem
[B4 Cabrio 2.3E]
-
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Nie kompletnie nic nie trzeba przerabiać przykręcasz i śmigasz lakiernik mówił że zaczepy i wszystko co potrzebne do przykręcenia jest identyczne
Fotki niuni z lekkim strzałem xenon niestety nie świeci jutro odbieram od lakiernika już wszystko poskładane jeszcze tylko ustawienie geometrii i kątów czy coś takiego bo po spotkaniu z krawężnikiem nie tylko dostała felga ale wszystko się przestawiło ;/
Fotki niuni z lekkim strzałem xenon niestety nie świeci jutro odbieram od lakiernika już wszystko poskładane jeszcze tylko ustawienie geometrii i kątów czy coś takiego bo po spotkaniu z krawężnikiem nie tylko dostała felga ale wszystko się przestawiło ;/
-
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tomziel_20, bo przymierzam sie do kupna, ale nie wiem czy ma byc w zderzaku belka czy nie? bo najpierw mialbyc rs2 i koles mi mowil ze potrzebuje miec w tym zderzaku belke, ale niestety za duzo zaspiewal i zszedlem na cabrio fl, ale nie wiem czy ma byc tam belka... no i ponoc cabrio lift jest troche dalej odsadzony od auta do przodu i potrzeba takze ta pokrywe pod silnikiem miec z fl'a, chyba ze Ty nie masz wogole?
- tomziel_20
- Forum Audi 80