[B4 Cabrio 2.3E]
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Zderzaka jeszcze nie skompletowałem ciężko dorwać te halogeny w dobrej cenie
a cena hardtopa hmm no troszke wyszło
a cena hardtopa hmm no troszke wyszło
Ostatnio zmieniony 04 lis 2009, 17:41 przez tomziel_20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Przyznam się szczerze, iż nigdy nie przepadałem za otwartymi wersjami aut różnych marek ze względu na wygląd "szmacianego" dachu i inną bryłę nadwozia, ale z hardtopem wygląda naprawdę dobrze, auto w takiej wersji mógłbym już mieć. A tak poza tym naprawdę niezłe autko, bardzo ładny wzór kół, kolor także ładny.
kiedyś miałem plan na cabrio, że jakbym takie miał to bym wypier.. całkiem szmaciany dach i ciągle latał na hard topie wydawało mi się to fajne stylistycznie .. tu na fotkach jakos mi nie podchodzi to za bardzo coś .. ale wydaję mi się, że na żywo lepiej jest prawdopodobnie, widziałem inne fotki hard topów i wyglądały różnie jeden lepiej inne gorzej .. tutaj nie wiem czy mi się podoba, jakoś nie mam zdania
Fakt hard top jest kozak sprawa. Ale nie zgodzę się z tobą ze bez niego w zimie jest zimno w aucie u mnie ogrzewanie chodzi na pól gwizdka i jest gorąco jak w piecu Ale nie powiem marzy mi się tez hard top auto super wygląda Bardzo ładna NiuniaKuba988 pisze:Świetna fura i fajny hardtopik teraz to można w zimie latać i ciepło w samochodzie <ok>
-
- Forum Audi 80