[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
halogeny dopchaj do wewnetrznej bo ci wylataja , widac ze nie wskoczyly
znaczek w grilu jakis wiekszy jest chyba ? z nowych singleframe'ów ?
wszystko jest cacy - kolo miażdzy - ranty powiekszaja srednice ?
ps. Chcialbym u siebie komplet rantów żeby zmienić 18 na 19tke stąd moje pytanie, tylko nie wiem czy to mozliwe bo mam Braidy.
znaczek w grilu jakis wiekszy jest chyba ? z nowych singleframe'ów ?
wszystko jest cacy - kolo miażdzy - ranty powiekszaja srednice ?
ps. Chcialbym u siebie komplet rantów żeby zmienić 18 na 19tke stąd moje pytanie, tylko nie wiem czy to mozliwe bo mam Braidy.
Nie, halogeny są równo, tylko obudowy są pochromowane i chcę te wsuwki polakierować na czarno, żeby ich nie było widać. Też mi się to nie podoba.
Tak, emblemat jest większy, ale nie pasuje do podstawki i nie jest obły jak w audi 80. Raczej też go zmienię.
Felgi są 18" fabrycznie 3 częściowe, żaden custom. To RH PD1.
Oczywiście, że możesz kupić bębny i ranty zwiększające średnicę felgi. Ale takie praktyki widziałem tylko w BBS RS (rotor z felgi 16", a finalnie felga 17" lub 18"). To są tak zwane "slant lips".
18":
PS jeszcze jedno foto z wczoraj dostałem:
UFO, to te kupiłeś: http://www.ebay.co.uk/itm/Braid-18-spli ... 7675.l2557 ? za £385.00?
Tak, emblemat jest większy, ale nie pasuje do podstawki i nie jest obły jak w audi 80. Raczej też go zmienię.
Felgi są 18" fabrycznie 3 częściowe, żaden custom. To RH PD1.
Oczywiście, że możesz kupić bębny i ranty zwiększające średnicę felgi. Ale takie praktyki widziałem tylko w BBS RS (rotor z felgi 16", a finalnie felga 17" lub 18"). To są tak zwane "slant lips".
18":
PS jeszcze jedno foto z wczoraj dostałem:
UFO, to te kupiłeś: http://www.ebay.co.uk/itm/Braid-18-spli ... 7675.l2557 ? za £385.00?
Cieszę się, że i Wam się podoba panowie
Przypuszczalnie w połowie marca zmontują wywiad i pozostałe nagrania video. Zdjęcia mam dostać wcześniej, a te powyżej to tylko na zajawkę dostałem
Dodam, że po rozmowach z DEDHIM zakupiłem taki sam piecyk jak on ma, czyli ALPINE MRV-1000. Napędzi on 30cm subbas w bagażniku.
Przypuszczalnie w połowie marca zmontują wywiad i pozostałe nagrania video. Zdjęcia mam dostać wcześniej, a te powyżej to tylko na zajawkę dostałem
Dodam, że po rozmowach z DEDHIM zakupiłem taki sam piecyk jak on ma, czyli ALPINE MRV-1000. Napędzi on 30cm subbas w bagażniku.