[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Słonik, ja się tym zajmuję ;] ale nie mam obecnie kompletnie czasu... mam drugi taki sam dysk i będę przekładał elektronikę, jak nie pójdzie to przerzucę talerze. Ale smutno, że teraz nie mam kompa... na laptopie to lipa.
Dysk padł konkretnie, gdyż komp go nie rozpoznaje i całkowicie zawiesza proces startowania biosu. Ale kiedyś to ogarnę... pewnie na urlopie jakimś zamiast wylegiwać się na słońcu, czy tam śmigać bez daszku
Dysk padł konkretnie, gdyż komp go nie rozpoznaje i całkowicie zawiesza proces startowania biosu. Ale kiedyś to ogarnę... pewnie na urlopie jakimś zamiast wylegiwać się na słońcu, czy tam śmigać bez daszku
Spko lec z dyskiem do firmy zajmujacej sie odzyskiwaniem danych. Zapytaj czy sie da i za ile. Tez to przezylem teraz mysle ze dobry backup to podstawa.ATLAS pisze:...PS2 padł mi dysk twardy 500GB z całym materiałem z kamery odkąd ją mam dodatkowo miałem tam muzę - dorobek wielu lat. Załamany jestem.
O dysku staram się nie myśleć zdjąłem opony z RH i będę je dawał do polerki, ale dwa ranty były kiedyś prostowane i wydaje mi się, że można byłoby to zrobić lepiej. Niestety nie udało mi się wczoraj dotrzeć do najlepszych fachowców w tym temacie i jeszcze nie wiem czy wyjdzie ideał z tych dwóch rantów w każdym razie nawet takie jakie są, nie powodują problemu z wyważeniem itd. Jednak skoro z jednej strony auta są jak nowe, szkoda, by z drugiej lekko falowały w jednym miejscu. Mnie to by denerwowało
W związku z tym rozważam zakup RH ZW3 9/10/18" i wybiorę co mi bardziej będzie się podobać
Do Żerkowa jadę jako pasażer jbc, nawet nie wysłałem zgłoszenia, gdyż praca uniemożliwia mi działanie przy audi od lipca zaczynam urlop i w końcu muszę wszystko ogarnąć.
W związku z tym rozważam zakup RH ZW3 9/10/18" i wybiorę co mi bardziej będzie się podobać
Do Żerkowa jadę jako pasażer jbc, nawet nie wysłałem zgłoszenia, gdyż praca uniemożliwia mi działanie przy audi od lipca zaczynam urlop i w końcu muszę wszystko ogarnąć.
Wypijemy, wypijemy w Żerkowie <pijak>
A zapomniałem napisać, że dorwałem gwint KW na tył, muszę tylko oddać wkłady do zregenerowania i będzie cacy Idę zaraz je wyczyścić, ale ogólnie nawet przez brud fajnie przebija ten fiolet i żółć :mrgreen:
Kogo znacie dobrego w temacie regeneracji wkładów? Ja znam jedną osobę, ale chętnie wysłucham opinii.
mikoPKK99, niestety przez jeb@ną pracę od naszych ostatnich rozmów nic a nic nie dotknąłem się audi. Jedynie raz pojechałem specjalnie do garażu, bo mama do mnie zadzwoniła, że widziała moje audi na mieście (więc troszkę mi się ciśnienie podniosło, że ktoś mi uprowadził audi). Ale stoi w garażu na sflaczałych zardzewiałych zimowych pożyczonych stalówkach. Muszę zmienić ten rozstaw, by zarzucić koła. Bez kół nigdzie nie ruszam się autem. Wstyd.
Poza tym RH oddaję do polerki rantów i śrubek, więc chwilowo i tak nie ma jak tematu zakończyć.
A zapomniałem napisać, że dorwałem gwint KW na tył, muszę tylko oddać wkłady do zregenerowania i będzie cacy Idę zaraz je wyczyścić, ale ogólnie nawet przez brud fajnie przebija ten fiolet i żółć :mrgreen:
Kogo znacie dobrego w temacie regeneracji wkładów? Ja znam jedną osobę, ale chętnie wysłucham opinii.
mikoPKK99, niestety przez jeb@ną pracę od naszych ostatnich rozmów nic a nic nie dotknąłem się audi. Jedynie raz pojechałem specjalnie do garażu, bo mama do mnie zadzwoniła, że widziała moje audi na mieście (więc troszkę mi się ciśnienie podniosło, że ktoś mi uprowadził audi). Ale stoi w garażu na sflaczałych zardzewiałych zimowych pożyczonych stalówkach. Muszę zmienić ten rozstaw, by zarzucić koła. Bez kół nigdzie nie ruszam się autem. Wstyd.
Poza tym RH oddaję do polerki rantów i śrubek, więc chwilowo i tak nie ma jak tematu zakończyć.
Kupiłem z poza forum. Jechałem za cabrio z bardzo wysokim zawieszeniem i gdy koleś zaparkował, zacząłem z nim rozmawiać i okazało się, że ma gwint, ale jeden wkład się wylał i poprzedni właściciel podniósł go w górę by nic się nie działo. Załatwiłem mu sprężyny Weiteca w zamian za te kolumny, a dodatkowo kupił używane amorki Bilsteina od kolegi i jest zadowolony. Ja też jestem zadowolony, ale szukam osoby, która zna się na regeneracjiNiki20 pisze:pewnie z forum od pana Mańka :mrgreen:ATLAS pisze:A zapomniałem napisać, że dorwałem gwint KW na tył, muszę tylko oddać wkłady do zregenerowania i będzie cacy Idę zaraz je wyczyścić, ale ogólnie nawet przez brud fajnie przebija ten fiolet i żółć :mrgreen:
Niki20 od Mańka jest u mnie.... <palma>[/b]Niki20 pisze:pewnie z forum od pana Mańka :mrgreen:ATLAS pisze:A zapomniałem napisać, że dorwałem gwint KW na tył, muszę tylko oddać wkłady do zregenerowania i będzie cacy Idę zaraz je wyczyścić, ale ogólnie nawet przez brud fajnie przebija ten fiolet i żółć :mrgreen: