To byłby dopiero rarytas posiadać taki unikat zawsze można poszukać śmiałka, który by takie coś sklecił w garażu. Wielu odbudowuje padaczki i próbuje z nich ulepić A4, a mogliby zrobić coś takiego.
Dzięki szuan za fotki miłe wspomnienie jazdy na 3 kołach
UPDATE 2011-08-28
Wczoraj zrezałem w końcu grilla RS2 i może dziś będę go mocował. Polakierowałem go w kolor nadwozia, ale okazuje się, że przednia ramka jest identyczna z tą ze zwykłego grilla, więc zrobię też przymiarkę chromowanej ramki.
Koła obecnie są u kumpla, który dopieszcza polerkę. Wychromowałem na nowo śrubki. Tylne ranty wskoczą na przód, a z tyłu siądą również o 0,5 cala szersze.
Myślę, co by tu jeszcze wrzucić w chrom, bo na razie tylko połowa śrubek jest zrobiona... Chyba dodam ten cyngiel do zamka drzwi:
(A tak wygląda nowy fotel w lepszym obiektywie).
Co jeszcze można wychromować, a nie wymaga wiele wykręcania i zabawy?
sagem, listwy mocno odstają :mrgreen: ale wolę zmienić ranty na szersze w tej cenie niż listwy ;]
A ogólnie to planuję zlecić wykonanie takowych komuś z aluminium. Myślałem, że Maszu ogarnie, ale on zapadł się pod ziemię... wiem, że do swojego chciał zrobić.
Nie, przód będzie 9,5" tył 10", bo zapodałem węższe bębny.
stary fotel miazdzy suty, jest piekny... najladniejszy jaki widzialem, nawet od rs2 tak mi sie nie podoba jak ten Twoj... masz byc w Kce? super :mrgreen:
Harry71, Kolczat, a jakiś spot się szykuje w Katowicach? Przejrzałem forum i nic nie znalazłem
Kolczat, mi też foteliki od pierwszego wejrzenia się spodobały, a na dodatek nie wybiegają o dwie epoki do przodu wyglądem, a mi akurat o to chodziło. Wielu pomyśli, że to z fabryki są jeszcze tym bardziej, że pomiędzy fotelami będzie podłokietnik z tego samego audi.
Grill jeszcze schnie u kumpla. Może dziś go odbiorę i poskładam do kupy