Żółta ślicznotka [Cabrio]
autko ładne z potencjałem, rzuca się w oczy w tym kolorze ale przecież oto chodzi w cabrio <ok> Zrób więcej fotek... w tym silnika i wnętrza. Silnik ABK to bardzo udana konstrukcja, udany kompromis między zużyciem paliwa a osiągami i bezawaryjnością Jeżeli chodzi o ramkowe zagłówki to kiedyś miałem recaro i tam była taka poduszeczka montowana na rzepa. Zawsze można poszukać w używanych jak coś ci takiego chodzi po głowie albo sobie samemu wyrezać ze skóry o takiej samej fakturze jak fotele...
Już teraz ją kojarzę :mrgreen: handlarzyna ją miał wtedy , wszystko ok tylko silniczek niemrawyMetal pisze:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/248 ... eda30.html
Tam dodałem jakies 10 zdjęć to chyba twoja
P.S była kiedyś na allegro i mi sie spodobała więc posciągałem sobie fotki <mikolaj>
Do silnika nie mogę się przyczepić, chodzi idealnie. Mógłby być mocniejszy ale i tak fajnie ciągnie no i na autostradzie 200km/h przekracza. Rzeczywiście była wystawiona w komisie, ale było to prywatne auto właściciela tegoż komisu Też myślałem że jak w komisie to pewnie szrot będzie, więc odpuściłem sobie i pojechałem zobaczyć granatową do Elbląga(około 400km), bitą dwukrotnie z przodu. Po drodze do domu trafiłem do Gniezna, no i jak zobaczyłem pszczółkę to się w niej zakochałem
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 08:45 przez gm2010ail, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
wysio mial nie dawno takie wnetrze na sprzedaz, tylko takie rzeczy sie ceni i moim zdaniem nie jest to na tyle ladne zeby dawac za to taka kase, ale to tylko moja opinia... co do samochodu pamietam takie ladne zdjecia pod mostem w Płocku, razem z wnetrzem, moze Atlas zapisal te zdjecia w swojej bazie danych to bedziesz mogl rzucic okiem czy cos sie nie zmienilo...
Są są Kolczat , Metal dał linka wyżej <ok>Kolczat pisze:wysio mial nie dawno takie wnetrze na sprzedaz, tylko takie rzeczy sie ceni i moim zdaniem nie jest to na tyle ladne zeby dawac za to taka kase, ale to tylko moja opinia... co do samochodu pamietam takie ladne zdjecia pod mostem w Płocku, razem z wnetrzem, moze Atlas zapisal te zdjecia w swojej bazie danych to bedziesz mogl rzucic okiem czy cos sie nie zmienilo...
wnętrze mam całe boczki kanapa fotele przód coprawda zaliczkowane ale Pan z resztą gotówki opóźnia się już miesiąc więc jakby co pisz , żyjemy w Polsce w Niemczech nikt nie pyta ile kosztuje tylko kupuje u nas są rarytasy zadarmo najlepiej jakby odsprzedać . Co do samych Recaro miałem jeździłem i bardzo fajne i przyjemne fotel .gm2010ail pisze:Boczki to najmniejszy problem :p