trzeba dokupić ale ja nie potrzebuję jak na razieyawor pisze:chociaż nie wiem, czy do 9885 dodają od razu kabelek, czy trzeba dokupić)
bez procesora to te radio jest prawie nic nie warte i nie warte na pewno 1200 zł, a powiem jeszcze żeby było ciekawie to procesor do tego radia jakby ktoś chciał kiedyś rozważyć taka możliwość to kosztuje 599 zł. Więc prawie 2000 zł za radio... to już wolał bym Piooniera DHP 88RS 2 !yawor pisze:nie wiem jak sprawa wygląda w 9887 z Imprintem, ale wiem, że w 9886R po podłączeniu zewnętrznego procesora Imprint (nie jest wbudowany) zbiera on dane o dźwięku w samochodzie z odpowiednio zainstalowanych mikrofonów i sam dopasowuje parametry wg wybranego profilu. Reguluje między innymi opóźnienia itp. Bez Imprinta jest rzeczywiście trochę biednie, ale przynajmniej 9886R posiada 3-drożną, cyfrową zwrotnicę z pełną regulacją częstotliwości odcięć (3 pary wyjść na wzmacniacze: w trybie normalnym subwoofer, front, rear; w trybie zwrotnic: subwoofer, mid freq, high freq).
Choć powiem szczerze, że przymierzałem sie do kupna 9886 ale z przyczyny niedostępności tego modelu w moim obszarze z niewiadomych przyczyn kupiłem model z zeszłego roku o 400 zł taniej (za to były kupione kable ) praktycznie nie różniącym się zbyt wiele
ja nie mam ale sadze ze skoro tak wygląda radio to Alpine zrezygnowała z jakość brzmienia właśnie na rzecz wyglądukrzysiek11 pisze:ma ktoś może takiego? jak sie sprawuje w praktyce