Witam
Szukałem na forum i nie znalazłem, jeżeli jest to przepraszam i proszę o linka
Mój problem polega na tym iż dostałem w spadku radio audi concert I (z chowaną gałką na środku) wraz ze zmieniarką i bez okablowania, chciałem to podłączyć do mojej kupejki :-> . Z tego co wiem (proszę mnie poprawić jak się mylę) to do podłączenia zmieniarki z radiem wystarczy zdobyć oryginalny kabelek, który jest do kupienia na allegro. Po podłączeniu będą grały tylko 2 przednie głośniki. Aby podłączyć tył bez wyłączania systemu BOSSE trzeba mieć wzmacniacz. Pytanie czy jeżeli zakupie oryginalny subwoofer ze wzmacniaczem do tego radia, np. od audi a3 rok 98 to czy będzie tam podłączenie do tylnich głośników i dam rade to podłączyć, czy muszę coś jeszcze dokupić? Jakich mogę się spodziewać komplikacji? Szacuje czy mi się to opłaca ?
Pozdrawiam
Audi Concert I - podłączenie
Audi Concert I - podłączenie
Ostatnio zmieniony 03 sty 2012, 15:15 przez toleq, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje kolego
Kwestie subwoofera mam rozwiązaną :mrgreen:
Co do tyłu myślałem że taki adapter potrzebny jest do wyższego modelu concertII, a tutaj wystarczy to podpiąć do wzmacniacza (przepraszam za głupie pytania, ale jestem laikiem w tych sprawach ) i jak to będzie działało z systemem bosse?
Pozdrawiam
Kwestie subwoofera mam rozwiązaną :mrgreen:
Co do tyłu myślałem że taki adapter potrzebny jest do wyższego modelu concertII, a tutaj wystarczy to podpiąć do wzmacniacza (przepraszam za głupie pytania, ale jestem laikiem w tych sprawach ) i jak to będzie działało z systemem bosse?
Pozdrawiam