[b4] Audi Symphony w b4
Koko,bez obrazy,nie podchodze do tego tematu pod katem oplacalnosci,bo nie taki jest cel.Wiele powodow sklonilo mnie do wyboru RNS-E,i nie chce Was zanudzac,co mnie do tego sklonilo.Oczywiscie przewodnim tematem jest sat nav-korzystam na co dzien i mam dosc na dzien dzisiejszy roznych wynalazkow typu PDA itp.Mam dosc dzwigania roznych elementow do auta-chce wsiasc,odpalic motocykl i sat nav bez dzwigania instalowania itp.A skoro juz mam wydac jakas kwote na moje widzimisie,to pare dodatkowych zlotych tez nie powinno stanowic przeszkody w udoskonaleniu.Tym bardziej,jezeli robimy to dla siebie.Pozdrawiam
Route 66, w pelni cie popieram, tez sadze ze powinno sie w zyciu miec pasje a nie tylko zdrowy rozsadek pomysl jest swietny, wykonanie tez, ze nie wspomne o satysfakcji ze zrobilo sie to samemu. no i wyglada bajer.
napisalem ze to srednio oplacalne, uznasz pewnie tez wyzszosc PDA jesli chodzi o mapy, choc slyszalem ze cos sie w temacie poprawilo... no i sa sporo tansze i latwiejsze w montazu. no ale wrazenia nie robia zadnego, za zamontowanie RNS-E wrecz odwrotnie.
napisalem ze to srednio oplacalne, uznasz pewnie tez wyzszosc PDA jesli chodzi o mapy, choc slyszalem ze cos sie w temacie poprawilo... no i sa sporo tansze i latwiejsze w montazu. no ale wrazenia nie robia zadnego, za zamontowanie RNS-E wrecz odwrotnie.
Koko,czesciowo sie zgadzam z twoja opinia :mrgreen: .Sprzet wyrezany i bangla,tu wielki uklon w strone UFOtm,no i powiem tak-satysfakcja gwarantowana <ok> .Ja,wychowany na TomTomie i CoPilot,zawsze twierdzilem,ze to najlepsze oprogramowanie,co do navi plus tez wiecej wymagac nie moge ,pozostaje tylko kwestia przyzwyczajenia.Zrobilem maly test w drodze powrotnej-dual nav,czyli pracowaly dwa systemy-TomTom i navi+....absolutnie zadnych zastrzezen.Mysle,ze najwazniejszym komponentem kazdej nawigacji,jest aktualizacja.oki,dosc przynudzania,znajde troche czasu,to porobie kilka fotexow i w koncu zrobie moj profil w odpowiednim dziale <ok> .Pozdro
a dziekuje koledzy,dziekuje.Navi wklejone,dzieki uprzejmosci UFOtm ,aczkolwiek trzeba dorezac dodatkowe zegary,a na to chwilowo nie mam czasu.Generalnie to bede musial zmienic cala polke na czarna,poniewaz wymienilem caly srodek i tak troche dziwnie to wyglada,ale poniewaz temperatura oscyluje kolo plus 10 stopni,to na razie nic nie robie,bo za zimno .Zdjec oczywiscie nie porobilem,ale bylem na malym spocie w poniedzialek i fotki sa na naszej stronie AudiXenium.To strona czlonkow AKP,ktorzy sie obijaja w UK.I juz zapodaje linka- http://www.audi-klub.xenium.pl/galeria/spot_15.htm
Pozdrawiam Was serdecznie,zyczac wszystkiego naj w Nowym Roku.
p.s.
Slonik,smigasz na VWManie w tym roku?Bo ja chyba bede,mimo ze toitoie mnie wkurzaly i pijana gowniazeria za kolkiem .Jezeli nie bedzie innych planow,to bede najwczesniej jak sie da,aby zaklepac bezpieczne miejsce.pozdro
Pozdrawiam Was serdecznie,zyczac wszystkiego naj w Nowym Roku.
p.s.
Slonik,smigasz na VWManie w tym roku?Bo ja chyba bede,mimo ze toitoie mnie wkurzaly i pijana gowniazeria za kolkiem .Jezeli nie bedzie innych planow,to bede najwczesniej jak sie da,aby zaklepac bezpieczne miejsce.pozdro
Ostatnio zmieniony 16 sty 2008, 18:53 przez Route 66, łącznie zmieniany 1 raz.
Route 66, do manii jeszcze daleko ale jak nic nie bedzie stalo na przeszkodzie to jasne ze smigam. Wiesz, takie obrazki jak toitoie sa wszedzie i pijana gownazeria rowniez ale to sie da przezyc. Masz racje, w tym roku trzeba wczesniej jechac zeby miejsce na trawie zaklepac, najlepiej to tam gdzie stała ekipa StylePoznan.
Fajne fotki ze spotu, co do navi to w czarnej desce napewno by to lepiej wygladało ale nie jest zle.
Pozdro.
Fajne fotki ze spotu, co do navi to w czarnej desce napewno by to lepiej wygladało ale nie jest zle.
Pozdro.
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Samo navi czyta plyty audio i mp3 do tego masz dwa sloty na karty pamieci sd (proponuje tylko do 2 gb) navi mozna wyrwac za 2200pln z plyta do tego przejsciowka canbus 400pln i wzmak bose do 200pln antena gps 50pln i wszystko dziala jak ta lala... to jest minimalna opcja max to jak we wszystkim bajerkow a bajerkow...a jak ktos nie jezdzil z RNSE na pokladzie to niech nie mowi ze tom tom lepszy... :!:koko666 pisze:moim zdaniem fajny pomysl, tylko srednio oplacalny... samo navi nie czytan nawet plyt audio, wiec musisz dolozyc DVD player + adapter multimedialny (koszt okolo 700zl), nameczyc sie troche przy montazu itp. Koszt calosci to okolo 3000, a za podobna kase masz juz 2-dinowe stacje multimedialne Alpine, Kenwood, Clarion...
w takim razie przepraszam ja mialem do czynienia z navi ktora czytala tylko i wylacznie plyty z nawigacja (chodzi o naped wbudowany w navi), a ze gosc nie mial zmieniarki do tego to musialem mu zalozyc DVD...nie wspomne juz nawet o jakichkolwiek slotach na karty pamieci.
Jesli twoja ma to wszystko to rzeczywiscie ciekawy bajer. No i napewno bardziej oryginalny niz tom tom na szybie
Jesli twoja ma to wszystko to rzeczywiscie ciekawy bajer. No i napewno bardziej oryginalny niz tom tom na szybie
Spox Koko.No RNS-E to rzeczywiscie gadzet niesamowity i wizualnie wyglada nieziemsko.Bajerow tyle,ze nie mam sie do czego doczepic,i najwazniejsze,ze na szybe nie musze nic wklejac.Za kazdym razem jak wsiadam do auta to mam banana na yaoie <ok> .Koszty byly,to prawda,no ale taka zasada-nie smarujesz nie jedziesz.Wszystko co dobre kosztuje niestety.Pozdr
czyta MP3,Dyzio.Potrzebujesz rowniez zmak Bose,wyrezac konsole i duzo cierpliwosci.Powodzenia DyzioDYZIO pisze:Mam pytanie tez zamierzam załozyc navigation plus czy on czyta płyty cd nagrywane (chodzi mi o piosenki) i co oprócz nawigacji i anteny jest mi jeszcze koniecznie potrzebne :?:
[ Dodano: 2008-02-03, 06:06 ]
i nie zapominaj,ze masz dwa sloty na memory card,a CD uzywasz tylko do nawigacji .
Audi Symphony w b4
Witam, mam pytanie czy do takiego radia mozna podlaczyc wzmacniacz ?
audi-symphony-a6-na-6-cd
audi-symphony-a6-na-6-cd
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:50 przez Kuballa17, łącznie zmieniany 2 razy.
koledzy jeszcze jedno pytanie..
Czy bedzie mi pasowalo takie radio do mnie ? Jeśli wyciagnal bym swoje i pokretla od nawiewow dalbym w miejsce popielniczki ?
audi-symphony-2-zmieniarka-6cd
Czy bedzie mi pasowalo takie radio do mnie ? Jeśli wyciagnal bym swoje i pokretla od nawiewow dalbym w miejsce popielniczki ?
audi-symphony-2-zmieniarka-6cd
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 21:50 przez Kuballa17, łącznie zmieniany 1 raz.