Audio w b3
Witam! Znalazłem dziś taką oto oferte na allegro ??
Chciałbym się was zapytac drodzy koledzy czy to nie jest podejrzane ?? 350 zł i skrzynia JBL + wzmak+ kable. Jak dla mnie ta oferta jest bardzo interesująca
Kod: Zaznacz cały
http://www.allegro.pl/item427371904_jbl_cs_1204_1000w_w_skrzyni_wzmacniacz_kpl_kabli.html#photo
Ja bym proponował Ci
skrzynia basowa Ground_zero 25''
i
wzmacniacz Ground zero 2150
i to by fajnie grało no i do tego kable bys sobie dobrał
ja mam zamiar kupić sobie coś takiego tylko zamiast skrzyni sam głośnik i go zabudować
skrzynia basowa Ground_zero 25''
i
wzmacniacz Ground zero 2150
i to by fajnie grało no i do tego kable bys sobie dobrał
ja mam zamiar kupić sobie coś takiego tylko zamiast skrzyni sam głośnik i go zabudować
no tak tez myslalem o tym wzmacniaczu. fakt jest troche drogi;/ bo i kable trzeba doliczyc.ale trudno tak chyba zrobie.
chyba ze ktos ma taki wzmacniacz uzywany do sprzedania?
a no i jest jeszcze jedna sprawa. moje radio(pioneer deh-2000mp) nie ma wyjsci pod wzmacniacz...podobna sa jakies przejsciowki?
chyba ze ktos ma taki wzmacniacz uzywany do sprzedania?
a no i jest jeszcze jedna sprawa. moje radio(pioneer deh-2000mp) nie ma wyjsci pod wzmacniacz...podobna sa jakies przejsciowki?
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Glosnik np ten:
http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... =&pid=1639
A co do wzmacka:
signat_roc2.html
carpower_power_2_250_400w
A do kolegi ktory pisal o wzmacniaczu VoiceKraft - to jest najgorsze padlo z najgorszych! Same radio ma lepsze koncowki niz te g###no!!
Olszak - Jbl to juz nie ta sama firma - teraz rowna sie z Blaupunktem...
roman6680 teraz to mnie troche zagiales... Zabierasz sie za CA, zastanawiasz sie nad tylem a tu nawet nie masz dwoch kanalow na wzmacek?? Owszem sa wejscia wysokopradowe do wzmacniaczy ale to straszne znieksztalcenia daje - lepiej sie wstrzymaj i kup najpierw jakies lepsze radio!
http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... =&pid=1639
A co do wzmacka:
signat_roc2.html
carpower_power_2_250_400w
A do kolegi ktory pisal o wzmacniaczu VoiceKraft - to jest najgorsze padlo z najgorszych! Same radio ma lepsze koncowki niz te g###no!!
Olszak - Jbl to juz nie ta sama firma - teraz rowna sie z Blaupunktem...
roman6680 teraz to mnie troche zagiales... Zabierasz sie za CA, zastanawiasz sie nad tylem a tu nawet nie masz dwoch kanalow na wzmacek?? Owszem sa wejscia wysokopradowe do wzmacniaczy ale to straszne znieksztalcenia daje - lepiej sie wstrzymaj i kup najpierw jakies lepsze radio!
Ostatnio zmieniony 23 gru 2011, 14:23 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przejściówki to jednak nie bardzo dobre rozwiązanie...Lepiej na sam początek tak jak wspomniał kolega wyżej zainwestuj w nowe radyjko jakiejś porządnej marki nie jakieś tam Voice crafty , Pajoniery , Dalco etc...Sony , JVC , Pioneer , Alpine. Jak juz kupisz radyjko to wtedy będziesz mógł się zastanawiać nad wyborem/doborem sprzętu