Che zakupić: odtwarzacz CD/MP3 z wyjściem na wzmaka i USB, głośniki 10 cm na podszybie w miejsce ori, gwizdki z nóżką i możliwością wyregulowania kąta nachylenia, głośniki 16 cm do taszków w przednie drzwi oraz wzmaka i skrzynie do bagażnika. Cały sprzęt chce kupić z przedziału 2 do 3 tysięcy, myślę że z dolnej półki coś pomożecie wybrać. Inwestycja dość spora, dlatego chce się Was poradzić, bo czytając dużo postów w tym dziale widzę, że ciężko jest coś wybrać.
Mam jak na razie nie zamontowany wzmacniacz 4 kanałowy Firsta ( żadna rewelacja), ale zastanawiam się czy jest możliwość podłączenia dwóch wzmacniaczy do całego zestawu, tzn jeden wzmacniacz na przednie głośniki a drugi do skrzyni.
Do przodu myślałem o jakiś Magnatach, odtwarzacz Piooniera a co do wzmacniacza i skrzyni to nie mam pojęcia... jaka moc jaka średnica głośnika czy też w końcu jaki rodzaj skrzyni...
Proszę Was o skompletowanie jakiegoś zestawu, było by fajnie jakbyście dołączali od razu linki z jakiś aukcji ( choć wolał bym kupić sprzęt w sklepie, ponieważ wolę coś obejrzeć przed zakupem, mieć gwarancję no i jeśli całość uda się znaleźć w jednym sklepie - MediaMarkt na przykład to może zakup na raty)
Pozdrawiam i czekam na konkretne propozycje, liczę na fachowe porady!!!