Audio w b4
Audio w b4
witam w przednich drzwiach mam zamontowane jakies 13 plus gwizdki w fabryczne miejsca na desce z tyłu tez sa jakies 13 plus gwizdki koło klamki...tak juz wszystko było jak kupiłem auto z belgi... nie gra to najgorzej ale troszke cicho i wogule niema zadnych paneli tylko w tapicerke głosniki wkrecone nie wyglada to za bardzo... co mi radzicie jak to przerobic myslałem nad phonocar_y_line takimi głosnikami moze na przod i tył taki... dodadam ze sub jest w bagazniku...
sam niewiem doradzcie cos w miare dobrego i taniego(moze jakies helixy) pozdrawiam...
sam niewiem doradzcie cos w miare dobrego i taniego(moze jakies helixy) pozdrawiam...
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 17:03 przez mietek81, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Powiedz mi tak jaki masz wzmacniacz i ile kanałowy? Bo jeśli masz 4 kanałowy wzmacniacz to możesz zmostkowac dwa kanały i podpiąć pod niego suba i pod pozostałe dwa kanały dać przedni zestaw bo to przednia scena się najbardziej liczy i ona odgrywa główną role w car audio. A głośniki tylne możesz podpiąć po radio. A jeśli masz wzmacniacz dwukanałowy to nic innego nie pozostaje jak sub podpięty pod wzmacniacz a reszta głośników pod radio.
Aha i chyba masz oryginalne miejsca pod głośniki 13cm więc lepiej je powiększ na 16 i wstaw tam 16stki będzie lepszy efekt.
Aha i chyba masz oryginalne miejsca pod głośniki 13cm więc lepiej je powiększ na 16 i wstaw tam 16stki będzie lepszy efekt.