glosniki sony to kaszana, radia sa ok. alpine robi niezle radia, ale fajnie graja glownie pod wzmacniaczem, glosniki tez maja niezle.
opinia jest bezstronna bo nie faworyzuje marki ktora mam w aucie tylko biore opinie z porowniania sprzetu (mam sklep car audio...)
Audio w b4
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
głośniki Sony nie są w ogóle warte uwagi. Już lepiej kupić tańszy model (jeśli nie dysponujesz większą kasą) Phonocarów - ładnie grają - czy Blaupunktów
[ Dodano: 2007-10-22, 09:33 ]
głośniki Sony nie są w ogóle warte uwagi. Już lepiej kupić tańszy model (jeśli nie dysponujesz większą kasą) Phonocarów - ładnie grają - czy Blaupunktów ale z całym poważaniem Sony może i wydają się być fajne (stylistyka) ale jeśli ktoś się mało zna lub nie ma porównania...
[ Dodano: 2007-10-22, 09:33 ]
głośniki Sony nie są w ogóle warte uwagi. Już lepiej kupić tańszy model (jeśli nie dysponujesz większą kasą) Phonocarów - ładnie grają - czy Blaupunktów ale z całym poważaniem Sony może i wydają się być fajne (stylistyka) ale jeśli ktoś się mało zna lub nie ma porównania...
mowisz pewnie o MB82-CTi. nie polecam tego. to dziwny wynalazek. co do marki boschmann to jest ok, ale nie te glosniki. no i to wszystko mozna miec za mniej niz 500zlMikodor pisze:A jak cches to ci zalatwie glosniki i radio za mniej jak 600 zl
Glosnik przod 10 cali i gwizdki + 20 calowe tyl i do tego radyjko
[ Dodano: 2007-10-24, 23:19 ]
A ja mam wszystko boschamana i to polecam bo ladnie graja