CB Radio - antena do Cobra 19
CB Radio - antena do Cobra 19
Witam panowie mam tak sprawę dostałem radyjko CB COBRA 19 PLUS jaka antenkę polecacie do tego radyjka i co o nim myślicie dzięki za odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2012, 10:53 przez gemus, łącznie zmieniany 1 raz.
ja osobiscie mam zalozona antene TTI - X14 to jest lamana antena i radio unidena pro x520 i nie powiem bo bardzo dobrze odbiera i antena nie jest zbyt dluga wiec i taka antene ci polece
a kolego powiedz mi czego odradzasz sunkera hmmm?? to sa dobre anteny i czesto mozna je spotkac na autach mzoe nie kazden chce z cewka bo peka albo cos ale co do anten z sunkera to sa one dobre i w miare tanie przykladowo kolega mial sirio ml 145 i założył sunkera bo jest krótsza a odbiór ma dalej na taka sama odleglosc i bardzo sobie ja chwali
a kolego powiedz mi czego odradzasz sunkera hmmm?? to sa dobre anteny i czesto mozna je spotkac na autach mzoe nie kazden chce z cewka bo peka albo cos ale co do anten z sunkera to sa one dobre i w miare tanie przykladowo kolega mial sirio ml 145 i założył sunkera bo jest krótsza a odbiór ma dalej na taka sama odleglosc i bardzo sobie ja chwali