CB Radio - montaz
- grubby_m
- Forum Audi 80
- Kontakt:
CB Radio - montaz
Witam chce załozyć radyjko do B4
Potrzebuje malego radyjka w miare prostego bez zbednej elektroniki.
Wnętrze mam takie
Pod naweiwem jest taki tam schowek i tam chce je upchnąć zrobił to ktoś juz??
Potrzebuje malego radyjka w miare prostego bez zbednej elektroniki.
Wnętrze mam takie
Pod naweiwem jest taki tam schowek i tam chce je upchnąć zrobił to ktoś juz??
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 13:49 przez grubby_m, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Żadnego znanego mi radia CB tam nie zmieścisz. Są w sieci schematy płytek i wykaz części żeby sobie samemu zluować proste cb-radio tylko do odbioru kanału 19, ale raz że nie robiłem tego to nie powiem jak to działa, a dwa czytałem że to się nie sprawdza.
Zauważ jeszcze że chciałbyś CB słyszeć, to trzeba bu przymontować gdzieś zewnętrzny głośnik bo w każdej wnęce zabudowanej nie będzie CB słychać.
Sprawdzone i wygodne miejsce montażu CB w 80 tce to półka pod kierownicą.
Zauważ jeszcze że chciałbyś CB słyszeć, to trzeba bu przymontować gdzieś zewnętrzny głośnik bo w każdej wnęce zabudowanej nie będzie CB słychać.
Sprawdzone i wygodne miejsce montażu CB w 80 tce to półka pod kierownicą.
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego grubby_m, mam dla Ciebie rozwiązanie jeśli nie palisz to wywal szufladkę popielniczki tam zamiast niej zamontuj CB. Ja tak mam u siebie, według mnie to jest najodpowiedniejsze miejsce, lepsze nawet od półki pod kierą ponieważ właśnie kierownica przeszkadza, jest utrudniony dostęp i słabo je widać. miejsce popiołki jest <ok>
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
takie coś jest możliwe bo nawet widziałem to chyba na forum passata tylko trochę roboty jest bo trzeba panel oddzielnie zrobić a radyjko to już gdzie chcesz to dajeszysiul pisze:Dobra pomału. W środkowym tunelu można zrobić coś takiego jak na szkicu tylko trezba do tego głośnik zewnętrzny [url=http://images44.fotosik.pl/174/11fcde32bf3aef6am.jpg]Obrazek[/URL]
- grubby_m
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A wieć zrobiłem prawie jak kazdy pod kierą tyle ze denko wyciołem i schowałem głebij zeby tak nie wystawało.
No i dla lepszej jakości głośniczek zew oraz dla zabawy TUBA pod machą [mozna się po wygłupiać]
Radio wiekowe bo z lat 90tych bardzo ciężko je spotkać nawet na allegro ale nie chce innego I goraco polecam bo te inteki czy prezydenty to nie to ....
No i dla lepszej jakości głośniczek zew oraz dla zabawy TUBA pod machą [mozna się po wygłupiać]
Radio wiekowe bo z lat 90tych bardzo ciężko je spotkać nawet na allegro ale nie chce innego I goraco polecam bo te inteki czy prezydenty to nie to ....