Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Glosniki - opinie - DLS-K4

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radiootwarzacze, nawigacje GPS, radia CB.
bartek2727
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Glosniki - opinie - DLS-K4

Post autor: bartek2727 » 04 cze 2008, 11:36

Witam
posiadam Audi B4 ABK w sedanie. Mam pytanie odnośnie głośników, a bardziej rady co do konkretnego modelu.
Zastanawiam się nad kupnem:
dls_k4

i montażem ich w podszybiu, tweetery zaś obok przy listwie i do tego dobre radio Clarka. Czy to wystarczy na początek i czy będzie jakiś efekt, z czasem zamierzam dokupić wzmak i skrzynie. Z góry dziękuje za odpowiedzi, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 23:53 przez bartek2727, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 04 cze 2008, 12:14

Kolego na początek warto przeszukać foru bo nawet na tej samej stronie znajdziesz przynajmniej 2 podobne tematy.
Po raz kolejny. Pakowanie kasy w 2drożny zestaw odseparowany z głośnikiem 10cm mija się z celem. A szczególnie jeśli masz zamiar rozbudowywać scenę CA w aucie. Jeśli na dzień dzisiejszy nie masz budżetu to dordzę ci od serca - wstrzymaj się i uzbieraj pieniądze na taszki i zestaw oparty na głośnikach 165mm. To ma sens. 100mm nie po mimo dobrej firmy i wysokiej ceny...

Co do wyboru radia jest 1000.000 propozycji ale Clariona odradzam. Z doświadczenia polecam Kenwooda i Alpine. Kenwood jednak nie odbiegając jakością od Alpine oferuje więcej w nieco niższej cenie.

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 05 cze 2008, 23:51

No jakby nie patrzeć to Oofol, Ci powiedział do słuchu :mrgreen:

Przejrzyj forum dokładnie a znajdziesz odpowiesz na pytanie. Jak jeszcze z jakiś powodów nie będziesz mógł spać po nocach to napisz do Nas ;-)

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Oofol » 06 cze 2008, 18:32

Yyy to nie miało być tak że ja kolegę tu na całego rugam... To tylko tak gwoli informacji bo koloega nowy jak widać i może nie zauważył że topiców jest o tym dużo

Awatar użytkownika
myszon90
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: myszon90 » 06 cze 2008, 22:56

Ten DLS K4 nie zagra bez wzmaka, a jeśli ma grać bez niego to szkoda przepłacać....
Ja jak zbierałem klocki też się nad nim zastanawiałem, ale sprzedawca który miał i te K4 i SinusLive SL 100, polecił mi SL 100.....
A co do muzyki konkretnej to tak jak chłopaki wcześniej napisali, bez Taschek i głośnika 165, dobrej muzy z przodu mieć nie będziesz, jeśli to ma na przyszłość być częścią np. trójdrożnego systemu to można je kupić, dozbierać kasę, dokupić wzmak, potem taschki i jakieś głośniki 165 i będzie hulało aż miło....

Zablokowany

Wróć do „Car Audio, GPS, CB.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl