Glosniki w oparciu kanapy - sens ?
Glosniki w oparciu kanapy - sens ?
nie wiem czy tak wszytkie audi mają ale w mojej w tylnym foteu znajduje sie miejsce na narty
,jako że na nartach nie jeżdze szukałem co w tą dzióre w sadzić itak po dłużej myślenicy wpadłaem na pomysł wsadze tam tube tylko sie zastanwiam jak to wykonać czy głośnik ustawić membramą do fotela czy to bagażnika ??
czy ktoś już stosował taki patent i z jakim skutkiem to wyszło
,jako że na nartach nie jeżdze szukałem co w tą dzióre w sadzić itak po dłużej myślenicy wpadłaem na pomysł wsadze tam tube tylko sie zastanwiam jak to wykonać czy głośnik ustawić membramą do fotela czy to bagażnika ??
czy ktoś już stosował taki patent i z jakim skutkiem to wyszło
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 22:50 przez misiek440, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomysł ciekawy, o tyle trudny w realizacji, że musisz znaleźć głośnik o średnicy odpowiadającej temu otworowi, przeznaczony do zabudowy "Free Air" oraz jak najdokładniej uszczelnić bagażnik. Nie wiem jak to wygląda w B3 ale przy takim typie zabudowy trzeba zwrócić szczególną uwagę na odizolowanie przedniej części membrany od tylniej, czyli kanapa stanowiąca przegrodę musi na ile się da szczelnie oddzielić wnętrze od bagażnika.
Jest to do zrobienia ale wszystko zależy od twojej pomysłowości i dokładności .
Jest to do zrobienia ale wszystko zależy od twojej pomysłowości i dokładności .
to chyba nie problem dopóki ktos podłokietnika nie rozłoży dobrze że mam skóre zawsze to troche lepsze tłumienie niż welur , otwór jest doś spory wię zmieszcze tam napewno 30-stke jak nie wiekszy problem tylko z uszczelnieniem półki z tyłu
Ostatnio zmieniony 21 cze 2007, 21:16 przez misiek440, łącznie zmieniany 1 raz.