Kombajn - PEIYING PY8118 - opinie
- Brylantoos
- Forum Audi 80
Kombajn - PEIYING PY8118 - opinie
Witam!!Mam pytanie do znawcow tematu car audio.
Otoz chodzi mi o to peiying_py8118.
Czy warto sie w nie pakowac?
Mam wzmacniacz tej firmy i nie narzekam.
Czekam na wsze opinie.
Pozdrawiam i dziekuje
Otoz chodzi mi o to peiying_py8118.
Czy warto sie w nie pakowac?
Mam wzmacniacz tej firmy i nie narzekam.
Czekam na wsze opinie.
Pozdrawiam i dziekuje
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 23:38 przez Brylantoos, łącznie zmieniany 2 razy.
z tego co słyszałem, w produktach tej firmy jesli chodzi o radia to dziwnie sie zakłada panel, tzn jak go sciagniesz to spowrotem go ciezko na swoje miejsce wsadzic. ale moze to jakis nowszy model i zostało to poprawione. Znawcy car audio ci nie powiedza wiele na temat takiego radia tylko przypadkowi uzytkownicy a bazaru żadnego nie masz w okolicy?? czasami mozna znaleźć takie radyjko i na zywo oblukac samemu <ok> wart polecenia ode mnie pioneer_deh_4000ub
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 23:35 przez Dziki, łącznie zmieniany 2 razy.
- Brylantoos
- Forum Audi 80
hmmm głownie chodzi mi o awarayjnosc,kiedys mialem radyjko firmy "uduś" bo podniecilem sie czytnikiem kart i wejsciem usb i sie przejechalem.Na szczescie bylo nowe i byla gwarancja,ale srednio co 3 tygodnie ladowalo w servisie.Dlatego pytam bo jak pisalem wczesniej mam wzmacniacz tej firmy i chodzi super.
pionierek jest dobry, ma tylko wielka, jak dla mnie, wadę obsługa przycisków, są nie praktyczne, zero wypukleń.Dziki pisze:http://www.allegro.pl/ite..._2_l_gwar_.html
co do tego "chińskiego" radia z dvd i innymi bajerami to nie rzucałbym się na to, nie wiadomo co to wogóle jest, pewnie tylko made in china jest pewne
szczerze mowiac to niepolecam Ci kolego tego radyjka z jednej prostej przyczyny...
ma kichowate parametry brzmieniaaaa, gora moze byc, niskie tez jeszcze wmiare ale brak srodkowych tonow troszki przeszkadza w slychaniu... taka jest moja opinia, moze inni uzytkownicy sie ze mna nie zgodza ale to wszystko rzecz gustu.
pozdrawiam
Matys
ma kichowate parametry brzmieniaaaa, gora moze byc, niskie tez jeszcze wmiare ale brak srodkowych tonow troszki przeszkadza w slychaniu... taka jest moja opinia, moze inni uzytkownicy sie ze mna nie zgodza ale to wszystko rzecz gustu.
pozdrawiam
Matys
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Dobrze kombinujesz.
Jak radio takie to i zbudowa też taka ale jeśli chodzi o tą firme to nie polecam.Wystarczy podjechać pod auto które ma zabudowę Xplod i poczujesz różnicę.
Jeśli coś z tamtych terenów to polecam Panasonic CQ-C1475N do tego głośniczki z rodziny EAK wzmacniacz z możliwością mostkowania, dobry kondensator i wsio ryba.
Dobry sprzęt za małe pieniądze.
Jak radio takie to i zbudowa też taka ale jeśli chodzi o tą firme to nie polecam.Wystarczy podjechać pod auto które ma zabudowę Xplod i poczujesz różnicę.
Jeśli coś z tamtych terenów to polecam Panasonic CQ-C1475N do tego głośniczki z rodziny EAK wzmacniacz z możliwością mostkowania, dobry kondensator i wsio ryba.
Dobry sprzęt za małe pieniądze.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Brylantoos, testowałem to radio. Wykonanie jest tragiczne.
Niebieski kolor wali po oczach tak, że oślepnać można, nie ma możliwości przyciemnienia go. Wykonanie dosłownie powala na kolana. Panelem można pociąć sobie ręce.
Po rozłożeniu panela, aby go złożyć połowę elementów połamiesz. Nic nie pasuje.
Elektronika wygląda jakby tornado po niej przeszło. Wszystko krzywo lutowane i posklejane, zalane klejem, aby nie odpadło.
Przyciski wciskają się jakby za chwile miały popekać plastiki w panelu i pewnie popekają, a guziki się zapadną.
Odradzam !
Niebieski kolor wali po oczach tak, że oślepnać można, nie ma możliwości przyciemnienia go. Wykonanie dosłownie powala na kolana. Panelem można pociąć sobie ręce.
Po rozłożeniu panela, aby go złożyć połowę elementów połamiesz. Nic nie pasuje.
Elektronika wygląda jakby tornado po niej przeszło. Wszystko krzywo lutowane i posklejane, zalane klejem, aby nie odpadło.
Przyciski wciskają się jakby za chwile miały popekać plastiki w panelu i pewnie popekają, a guziki się zapadną.
Odradzam !
- Brylantoos
- Forum Audi 80