Nawigacja - Mio Moov 200 - odblokowanie
Nawigacja - Mio Moov 200 - odblokowanie
Witam szanowne grono!
Czy ktoś z Was odblokowywał nawigację Mio Moov 200 PL?
Praktycznie już kupiłem takie urządzenie. Ma ono jedynie mapy Polski. Zdecydowałem się na nie, gdyż wersja z mapami całej europy była dokładnie dwa razy wyższa
Chciałbym ją jakoś odblokować. Przeglądałem różnie fora, ale przeważnie są tam nic mi nie mówiące instrukcje dla ekspertów.
Jeśli ktoś z Was przeprowadzał już taką operację, to proszę o pomoc
Czy ktoś z Was odblokowywał nawigację Mio Moov 200 PL?
Praktycznie już kupiłem takie urządzenie. Ma ono jedynie mapy Polski. Zdecydowałem się na nie, gdyż wersja z mapami całej europy była dokładnie dwa razy wyższa
Chciałbym ją jakoś odblokować. Przeglądałem różnie fora, ale przeważnie są tam nic mi nie mówiące instrukcje dla ekspertów.
Jeśli ktoś z Was przeprowadzał już taką operację, to proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 14:03 przez Bastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć ja wlaśnie ją posiadam od kilku dni , orginalna mapa jest strasznie kiepska wiec poleciała do kosza , zakupiłem karte SD 2GB
na karte AUTOMAPE najnowszą i wystarczy podmienić plik aby sobie pobierała mape z karty i wsio lata jak malina . Jest to bardzo dobry wybór <ok>
[ Dodano: 2008-07-16, 22:06 ]
Aha tu masz temat jak to zrobić http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3748
na karte AUTOMAPE najnowszą i wystarczy podmienić plik aby sobie pobierała mape z karty i wsio lata jak malina . Jest to bardzo dobry wybór <ok>
[ Dodano: 2008-07-16, 22:06 ]
Aha tu masz temat jak to zrobić http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=3748
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Na 100% nie. Te baterie (a właściwie akumulatory) nie wymagają formatowania ani nie są obarczone tzw. pamięcią. Formatowanie skończyło się wraz z odejściem aku Niklowo - Kadmowych (NiCd) i Niklowo - Manganowych (NiMh)minon1 pisze:ale litowo jonowa wymaga :!:
Tu cytat z Wiki:
"# Akumulatory Li-ion, w przeciwieństwie do akumulatorów NiCd czy NiMH, powinny być ładowane często i jak najszybciej po rozładowaniu. Jeśli jednak nie będą używane przez dłuższy okres, powinny zostać rozładowane do około 40%. W takim stanie akumulator ma znacznie wyższą żywotność. Jeżeli akumulator będzie przechowywany w stanie całkowitego rozładowania, może ulec uszkodzeniu.
# Akumulatorów tego typu nie trzeba formować, w przeciwieństwie do starszych typów"