Peiying PY-NB2000 od środka
Jeżeli można sie dołączyć do tematu to powiem ze tego typu wzmacniacz jak będzie miał 4x40W RMS to świat. Wnioskuje to z tranzystorów w końcówce mocy które mogą mieć max 60W. Po za tym przetwornica może dać trochę prądu bo składa sie po trzy tranzystory na stronę tylko zależy to również od samego transformatora. Te spadki napięć mogą być spowodowane kondensatorami za przetwornica bo potrzebują trochę prądu na naładowanie. Co do dźwięku nie będę sie wypowiadał bo nigdy nie słyszałem tego wzmacniacza.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Doc co do zmiany głośnika wypowiedz się trochę o tym Pyle'u coż masz.
Co do Pioneerów to nie są najgorsze ale ja wybrał bym coś ze stajni Earthquake, Lanzar, RF'a albo JL... Czeka mnie taka decyzja po nowym roku także też będę miał dylemat...
A co do wzmacków Monacor'a to osobiście nie lubię ich brzmienia - jest jak dla mnie za bardzo matowe i zimne... Ale sam ocenisz jak Ci odpowiada i mam nadzieję że zdasz relację z odsłuchu
Co do Pioneerów to nie są najgorsze ale ja wybrał bym coś ze stajni Earthquake, Lanzar, RF'a albo JL... Czeka mnie taka decyzja po nowym roku także też będę miał dylemat...
A co do wzmacków Monacor'a to osobiście nie lubię ich brzmienia - jest jak dla mnie za bardzo matowe i zimne... Ale sam ocenisz jak Ci odpowiada i mam nadzieję że zdasz relację z odsłuchu