Witam panowie, padło mi radyjko audi beta i wsadziłem nowe kenwooda no i jest problem po w kostce audi przewody innaczej idą , a w wiązce z radia jeszcze innaczej, dodam że kenwood w peugeocie, renówce normalnie działa. No i tu mam do was prośbę jak przełożyć kabelki żeby wszystko działało poprawnie, bo niestety jeden łepek mi tak to podłączał że radio gra w tedy kiedy są pozycja/światła mijania włączone, a tak być nie powinno (powinno grać dopiero po przekręceniu kluczyka). Dodaję zdj instrukcji radia kenwood i z instrukcji audi.
Proszę o pomoc bo dla mnie to czarna magia z góry dziękuje za pomoc
[Audi 80 B4] podłączenie radia
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Pomyś o sygnale włożonego kluczyka lepsze rozwiązanie czerwony cienki kabel kostka stacyjki oznaczenie bodajrze "P"
Jezeli chodzi o grubość kabla to wszystko zależy od budoway radia nie każdy ma tak samo bo nie ma na to jakiś norm, koncówki mocy są zasilane albo po ACC albo po zapłonie i trzeba to sprawdzić.
Jezeli chodzi o grubość kabla to wszystko zależy od budoway radia nie każdy ma tak samo bo nie ma na to jakiś norm, koncówki mocy są zasilane albo po ACC albo po zapłonie i trzeba to sprawdzić.