Radio do 400 zł
jesli chodzi o głośniki to mam
z przodu Sinus Live SL 105c 4ohm 40/60wat,
tył 2 hertza E690 200W
wzmacniacz magnata 360W magnat-360-rapbull
nowe kable i podłączone tak jak powinno być
może być używka w ostateczności zależy mi głownie na tych parametrach co Ci podałem chyba że coś mi jeszcze zaproponujesz
z przodu Sinus Live SL 105c 4ohm 40/60wat,
tył 2 hertza E690 200W
wzmacniacz magnata 360W magnat-360-rapbull
nowe kable i podłączone tak jak powinno być
może być używka w ostateczności zależy mi głownie na tych parametrach co Ci podałem chyba że coś mi jeszcze zaproponujesz
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 20:46 przez levis1991, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak na szybko znalazłem dwa.
Te nie ma zmiany koloru podświetlania (czerwony jak najbardziej pasuje do audi), ale ma duże możliwości jeżeli chodzi o rozbudowę całego car audio.
pioneer-deh-4300ub
Tutaj jest zmiana podświetlania, ale tylko jedno wyjście na wzmacniacz.
pioneer-deh-7300bt
Dobre są też radia Alpine z serii CDA, ale nowych do 500 zł nie znajdziesz.
Te nie ma zmiany koloru podświetlania (czerwony jak najbardziej pasuje do audi), ale ma duże możliwości jeżeli chodzi o rozbudowę całego car audio.
pioneer-deh-4300ub
Tutaj jest zmiana podświetlania, ale tylko jedno wyjście na wzmacniacz.
pioneer-deh-7300bt
Dobre są też radia Alpine z serii CDA, ale nowych do 500 zł nie znajdziesz.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 20:47 przez Kleszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
ja bym polecał używane alpinki
ten posiada 3 wyjścia przedwzmacniacza więc pod dalszą rozbudowę(2wzmaki) było by idealne alpine-cde-9880r
ten posiada 2 wyjścia przedwzmacniacza alpine-cde-113bt
ten też ma 3 alpine-cde-9882ri
ten posiada 3 wyjścia przedwzmacniacza więc pod dalszą rozbudowę(2wzmaki) było by idealne alpine-cde-9880r
ten posiada 2 wyjścia przedwzmacniacza alpine-cde-113bt
ten też ma 3 alpine-cde-9882ri
Ostatnio zmieniony 20 sty 2012, 20:48 przez mezik0, łącznie zmieniany 1 raz.
polecam,mam i jestem zadowolony :mrgreen:mezik0 pisze:ja bym polecał używane alpinki
ten psoiada 3 wyjścia przedwzmacniacza więc pod dalszą rozbudowę(2wzmaki) było by idealne http://allegro.pl/alpine-cde-9880r-mies ... 34681.html
- karol_17
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Radio do 450 zl
Witam .
Sprzedalem poprzednie radio JVC KD R511 .
Chcialbym radio z multikolor i z Usb .
doradzicie cos ?
Sprzedalem poprzednie radio JVC KD R511 .
Chcialbym radio z multikolor i z Usb .
doradzicie cos ?
karol_17, Sorki, że wbiję się w temat. W sumie po specyfikacji to radyjko fajne. Ma spore możliwości rozbudowy. Ja mam Pioneer'a, za którego zapłaciłem jakiś czas temu też ok. 500zł model 2100UB. Gra ładnie, ale ma dosyć małe możliwości konfiguracji no i jeszcze odczyt z USB do bani bo sortuje po kolejności skopiowania czy jakiejś podobnej. W każdym razie nie alfabetycznie. To jest drażniące. Tutaj przeczytałem, że tego problemu już nie ma.
levis1991, Interesuje mnie czy to radyjko może mieć wszystkie klawisze podświetlone na czerwono, czy te wokół dżojstika zawsze są niebieskie?
levis1991, Interesuje mnie czy to radyjko może mieć wszystkie klawisze podświetlone na czerwono, czy te wokół dżojstika zawsze są niebieskie?
te radio na tyle jest fajne że nie wiem co, przedewszystkim mozliwośc ustawienia koloru 24 kolorami osobno czyli
24 kolorów klawiszy
24 kolorów usb/aux
24 kolorów dzojstika
ewentualnie wizualizacje jakieś...
3 wyjścia na wzmacniacze
wzmocniony procek i takie tam jesli chodzi o kwote do 600zł jedno z lepszych radji które nie udaje że gra
sam poprostu szukalem sobie radia i takie mi doradzono
24 kolorów klawiszy
24 kolorów usb/aux
24 kolorów dzojstika
ewentualnie wizualizacje jakieś...
3 wyjścia na wzmacniacze
wzmocniony procek i takie tam jesli chodzi o kwote do 600zł jedno z lepszych radji które nie udaje że gra
sam poprostu szukalem sobie radia i takie mi doradzono
Mam chyba 3 rok,nie ma najmniejszego problemu z tym sprzętem.
http://www.megamedia.pl/radioodtwarzacz ... 4000ub.php
http://www.megamedia.pl/radioodtwarzacz ... 4000ub.php
alpine cda
Witam, mam zamiar zmienić radio na jakiś model cda.Chciałbym coś kupić do 400 zł(używkę), znalazłem model cda9883r i tutaj prośba o radę;czy jest warte to radio 300 zł czy lepiej dołożyć i kupić lepszy model.Zastanawiam się czy wogóle odczuję różnicę(obecnie mam jvc KDLH7R i był to ponoć jeden z wyższych modeli).Radio gra ze wzmacniaczem clarion, przód zestaw odseperowany hertz,tył buszmeny w półce, które też będę zmieniał.Proszę o opinie bardziej doświadczonych bo alpinki nigdy nie miałem a słyszałem same dobre opinie.