Radio - odbior - antena
Radio - odbior - antena
witam wszystkich użytkowników. Od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem audi B3, jednak od samego początku mam z nia mały problem. Szukalem rozwiązania "szukajką" ale niestety nic nie znalazłem. POMOCY! Gdzie mam zlokalizować antene. Wiem już ze w niektorych wersjach byla ona w ogrzewaniu tylnej szyby ale u siebie nie znalazłem zasilacza w słupku wiec ten wariant odpada. przeczytalem tez ze byly montowane w blotniku ale zupelnie nie wiem czego i gdzie szukac, obilo mi sie jeszcze o oczy stwierdzenie ze zasilacz jest w schowku. Musze zlokalizowac antene bo nie moge podlaczyc radia, tzn. kabel w desce jest (antenowy) ale jak go podlacze to radio i tak nie lapie fal. nie wiem gdzie tkwi problem. radio jest lepszej jakosci wiec to nie to.potrzebna jest mi jakasz wskazówka moze kilka fotek. POMÓŻCIE!
Ostatnio zmieniony 17 sty 2012, 14:30 przez davideks, łącznie zmieniany 2 razy.
skoro masz kabel a nie widzisz nigdzie anteny wiec prawdopodobnie jest w szybie. ja juz mam drugie auto z taka antena i one raczej kiepsko dzialaja. mi nie zalezy bo nie slucham radia... ale jak ty sluchasz to najlepiej chyba bedzie jak sobie zalozysz nowa, wtedy zero problemow...mozesz miec zewnetrzna lub wewnetrzna, jak sie zdecydujesz to moge ci cos polecic
jesli chodzi o tylne ogrzewanie to dziala. jesli tam jest antena to czrmu w tylnym slupku nie ma zasilacza (czy cokolwiek tam wystepuje). a co z ta antena w blotniku. czy ktos to kiedys widzial? jak to wyglada?
[ Dodano: 2008-03-04, 12:03 ]
jesli zdecydowalbym sie na antene zewnentrzna to co proponujecie?
[ Dodano: 2008-03-04, 12:03 ]
jesli zdecydowalbym sie na antene zewnentrzna to co proponujecie?
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- bartek18150
- Audi 80 Klub
- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant