Witam wszystkich <ok>
Zakupiłem Clariona DB189 RMP + głośniki Hertz z serii DCX przód i tył 6x9. Zapodajcie jakieś opinie ta temat tego radyjka.
Radio - opinie - Clarion DB189 RMP
Radio - opinie - Clarion DB189 RMP
Ostatnio zmieniony 20 gru 2011, 13:44 przez maniek75, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A dla mnie właśnie jest. Pewnie dlatego, że jakiś taki konserwatywny jestemcartyball pisze:Faktem jest że wizualnie nie jest może atrakcyjny
Ja nie daje wiary Clarionowi. Tak jak już pisałem na tym forum, co i rusz, co nowa inna seria, ktoś inny robi im elektronikę. Clarion to od kilku lat tylko nalepka marketingowa, która kiedyś wyrobiła sobie jakąś markę jakością. Dzisiaj niestety licza się koszty.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
AUDI_A6,
Radyjko odkupiłem od znajomka bo przestało mu sie podobać ( nawet go nie zamontował ) za 300 pln-ów. A mi się spodobało bo pasuje do wnętrza (moje zdanie)
A cały czas chulałem na fabrycznym radyjku, bo bardzo dobrze chula, a w planach miałem zakup czegoś na płyty, okazja sie trafiła Więc Clarionik już pozostanie, dokupiłem głosniki i tylko muszę to poskładać do kupy.
Głównie to liczyłem na twoją opinie lub Offola na ten temat, bo po postach stwierdzam że macie o tym niezłe pojęcie, wymagający nie jestem, sprzęt ma po prostu fajnie grać. Chowałem się na rockowo-metalowych dzwiękach, więc wielkie basy nie wchodzą w rachubę.
Napisz coś w dwóch zdaniach co sądzisz o takim zestawie <ok>
Przy okazji, bardzo mi sie podoba twoja Audiczka, zwłaszcza kolorek. <ok>
Radyjko odkupiłem od znajomka bo przestało mu sie podobać ( nawet go nie zamontował ) za 300 pln-ów. A mi się spodobało bo pasuje do wnętrza (moje zdanie)
A cały czas chulałem na fabrycznym radyjku, bo bardzo dobrze chula, a w planach miałem zakup czegoś na płyty, okazja sie trafiła Więc Clarionik już pozostanie, dokupiłem głosniki i tylko muszę to poskładać do kupy.
Głównie to liczyłem na twoją opinie lub Offola na ten temat, bo po postach stwierdzam że macie o tym niezłe pojęcie, wymagający nie jestem, sprzęt ma po prostu fajnie grać. Chowałem się na rockowo-metalowych dzwiękach, więc wielkie basy nie wchodzą w rachubę.
Napisz coś w dwóch zdaniach co sądzisz o takim zestawie <ok>
Przy okazji, bardzo mi sie podoba twoja Audiczka, zwłaszcza kolorek. <ok>