Radio - opinie - LG-LAC4810
Radio - opinie - LG-LAC4810
Witam !
Co myslicie na temat tego radia LG lac4810:
CD i MP3. Moc 4 x 50W, wzmacniacz MOSFET. Odtwarzanie płyt CD-R/RW, MP3,WMA. Tuner z RDS *CD-Text. Jest one warte 260 zł? Nie znam sie na radiach dlatego postanowilem poradzic sie was
Co myslicie na temat tego radia LG lac4810:
CD i MP3. Moc 4 x 50W, wzmacniacz MOSFET. Odtwarzanie płyt CD-R/RW, MP3,WMA. Tuner z RDS *CD-Text. Jest one warte 260 zł? Nie znam sie na radiach dlatego postanowilem poradzic sie was
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 14:51 przez kochello, łącznie zmieniany 1 raz.
Hilfe :evil:
Lygy (LG) nie bardzo :evil:
Ja proponuje PIONEER DEH 2100 UB
Cena 325 zł.
Jakość dźwięku jest fenomenalna
Ma wejście USB więc kupujemy pen-driver 4 GB za 35 zł. nagrywamy na niego około 700 utworów i puszczamy sobie w losowej kolejności bo taką funkcję ma pioneer :evil:
Kto by to się płytami CD w radioodbiorniku bawił - jak mamy USB to po co CD :evil:
http://www.pioneer.pl/pl/products/25/12 ... index.html
I jeszcze pytanie dla znawców :
Powiedzcie proszę dlaczego na sprzęcie Pionner'a nie ma znaczka tego który widnieje na fotce poniżej ?
Kupujemy powyższe radyjko a znaczka nie ma - jest tylko napis
O co chodzi - czyżby nie był to ori Pioneer jak nie ma znaczka ?
Nawet na stronie www.pioneer.pl nie ma znaczka
Lygy (LG) nie bardzo :evil:
Ja proponuje PIONEER DEH 2100 UB
Cena 325 zł.
Jakość dźwięku jest fenomenalna
Ma wejście USB więc kupujemy pen-driver 4 GB za 35 zł. nagrywamy na niego około 700 utworów i puszczamy sobie w losowej kolejności bo taką funkcję ma pioneer :evil:
Kto by to się płytami CD w radioodbiorniku bawił - jak mamy USB to po co CD :evil:
http://www.pioneer.pl/pl/products/25/12 ... index.html
I jeszcze pytanie dla znawców :
Powiedzcie proszę dlaczego na sprzęcie Pionner'a nie ma znaczka tego który widnieje na fotce poniżej ?
Kupujemy powyższe radyjko a znaczka nie ma - jest tylko napis
O co chodzi - czyżby nie był to ori Pioneer jak nie ma znaczka ?
Nawet na stronie www.pioneer.pl nie ma znaczka
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 14:51 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mi głównie chodziło o napędy CD-ROM - miałem 3 i każdy się psuł po 2-3 razy 3 kumpli miało też CD-ROMy i się popsuły, jeden miał wieżę i zaraz po końcu gwarancji się popsuł napęd...dardaw2 pisze:CD rom do kompa robi pefect:D
Jeszcze raz to napiszę - BARDZO WAżNY jest BurrBrown!!! Ten Pionek go nie ma a prawie każdy Kenwood w tej cenie już go posiada... Różnica pomiędzy radiem z BB a bez jest wielka...
- dardaw2
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mi tam się eleganckie zawsze trafiają, a przynajmniej z gwarancja problemów nie ma jak coś. Zawsze wymienią na nowy, bez problemu. A przy tym od nowa gwarancja leci.Oofol pisze:Mi głównie chodziło o napędy CD-ROM - miałem 3 i każdy się psuł po 2-3 razy 3 kumpli miało też CD-ROMy i się popsuły, jeden miał wieżę i zaraz po końcu gwarancji się popsuł napęd...
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No ja miałem i z gwarancją problemy - dopiero po 3 naprawie nowe dostawałem...
Koniec OT
Mi wymienili wszystko po kolei a nie cały czas to samo!
Koniec OT
Mi wymienili wszystko po kolei a nie cały czas to samo!
Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 18:32 przez Oofol, łącznie zmieniany 1 raz.