Radio - podlaczanie wzmacniacza
Radio - podlaczanie wzmacniacza
witam mam nietypowe pytanie czy da rade podpiac wzmacniacz pod radio, ktore nie ma wyjscia na wzmak przez chincz - tak myslalem ze moze by go podpiac pod 2 kanaly zmostkowane, ale nie wiem i moze tu ktos mi pomoze bo ogolnie u siebie w autku mam normalnie, ale u znajomego kminimy co z tym zrobic?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2011, 18:50 przez FamE, łącznie zmieniany 2 razy.
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
minon1, dobrze mówi.
Grać to to będzie, ale z masakrycznymi zniekształceniami i zakłóceniami pojawiającymi się nawet przy zmianie ścieżki czy mp3 w radioodtwarzaczu.
Jedyna rada to wypuszczenie OUT z przedwzmacniacza na przewodach chinch z damskimi koncówkami.
Moja rada dodatkowa, to to, abyś pisał na forum stosując interpunkcję i nie zjadał liter. Kolejny raz, któryś z moderatorów może usunąć Twój post.
Grać to to będzie, ale z masakrycznymi zniekształceniami i zakłóceniami pojawiającymi się nawet przy zmianie ścieżki czy mp3 w radioodtwarzaczu.
Jedyna rada to wypuszczenie OUT z przedwzmacniacza na przewodach chinch z damskimi koncówkami.
Moja rada dodatkowa, to to, abyś pisał na forum stosując interpunkcję i nie zjadał liter. Kolejny raz, któryś z moderatorów może usunąć Twój post.
Nie wiem co rozumiesz przez mostkowanie. Możesz podłączyć wzmacniacz korzystając z sygnału z końcówki czyli z tego przy głośnikach, podając go do Hi-Level Input wzmacniacza, ale grać to będzie jak - czytaj wyżejFamE pisze:myslalem ze moze by go podpiac pod 2 kanaly zmostkowane