Subwoofer - pod deska rozdzielcza
Subwoofer - pod deska rozdzielcza
Co myślicie o zamontowaniu sobwoofera w nogach pasażera a dokładniej tak pod kątem za schowkiem ? Chodzi mi nie o zamontowanie gotowego sprzętu tylko myślę kupić płytę mdf i samemu coś wyrzeźbić a później dobrać jakieś głośniki itp Co o tym myślicie zda to rezultat ? bo montowanie aktywnej tuby itp w bagażniku w samochodzie o bryle sedan jest dla mnie bezsensowne.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 16:38 przez mario906, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie, pod ten schowek. Pomysł fajny, wykonanie zapomnij. Jest to kupa zabawy i gra nie warta świeczki, bo zrobisz tam małą obudowę i głośnik co najwyżej 20cm.
Z tym to pojechałeś. Faktycznie B3 jest takie pakowne, że tylko szukać oszczędności miejsca w bagażniku :mrgreen:mario906 pisze:bo montowanie aktywnej tuby itp w bagażniku w samochodzie o bryle sedan jest dla mnie bezsensowne.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Widziałem takie zabudowy ale jak dla mnie jest to pomyłka - 20cm tam nie włożysz bo pasażer nie będzie miał jak siedzieć. Co najwyżej 16cm - a to za mało.
Co do przenoszenia dźwięku w B3 z kufra - zapraszam do mnie na odsłuch;-)
Jak jest wszystko jak trzeba to i z B3 da się wyłuskać parę niskich rejestrów
Co do przenoszenia dźwięku w B3 z kufra - zapraszam do mnie na odsłuch;-)
Jak jest wszystko jak trzeba to i z B3 da się wyłuskać parę niskich rejestrów
A ja ci zaproponuje cos innego tylko nie mam pojecia czy to ci wejdzie pod siedzenie kiedys taka zabaweczke wozilem w maluchu i nawet po wlamaniu zlodzieje nie znalezli niczego :mrgreen:
plaski_subwoofer_aktywny_8_pod_fotel_300w
Ja akuratnie mialem Pioneer-a i gralo super polecam <ok>
plaski_subwoofer_aktywny_8_pod_fotel_300w
Ja akuratnie mialem Pioneer-a i gralo super polecam <ok>
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 16:37 przez SIDNEY85, łącznie zmieniany 1 raz.