Subwoofer - pod siedzeniem?
A ogień można zapalić zapalniczką lub zapałkami i jeszcze polać bęzyną.wujo1 pisze:skrzynia , tuba coś z tego i jeszcze wzmak
dobrze wyliczona skrzynia+odseparowany zestaw przód (w taschkach)+wzmacniacz
Jedyne słuszne rozwiązanie w A80 i tak powinien się kończyć każdy temat w tym dziale.
Taki setup można skompletować za kilkaset zł, więc szkoda marnować kasy na półśrodki.
Tak jak kolega Oofol powiedział warto zainwestowac w taszki. I z tąd moje pytanie czy warto kupic taszki u tego pana ??
Pan ma również do zaoferowania taszki na przód (300 zł)
Kod: Zaznacz cały
http://www.allegro.pl/item504147806_taschki_panele_drzwiowe_audi_80_drzwi_tylne.html
Będą się domykały, ale głośnik gra w kanape, więc tylko psuje dźwięk.Olszak pisze:1. W tylnich drzwiach (tak gdzie w taszkach jest głośnik) jest taka jakby wnęka i zastanawiam się czy jak będzie taszek to czy drzwi się bedą domykały. Bo chyba po to ta wnęka jest.
Lepiej doinwestować przód a tyłu nie ruszać.
Wszystko znajdziesz na forum, razem z opisami i fotostorami...Olszak pisze:2. Którędy najlepiej podprowadzic kable to taszków na przód i tył ??
Np. to viewtopic.php?t=20057
http://allegro.pl/item500467039_aktywna ... 0125s.html
A co myslicie o czyms takim? Od razu zaznaczam ze nie poczebuje zadego megabuum basu na pol wioski, tylko dopelnienia do ori glosniczkow... a aktywna dlatego ze mniej rezania i szybszy/prostszy montaz.
A co myslicie o czyms takim? Od razu zaznaczam ze nie poczebuje zadego megabuum basu na pol wioski, tylko dopelnienia do ori glosniczkow... a aktywna dlatego ze mniej rezania i szybszy/prostszy montaz.
sub pod kanape b4 sedan
cześć
wczoraj był u mnie kumpel i mówił że robi dwie skrzynki basowe takie płaskie i i chce je włożyć pod tylną kanapę w audi 80 właśnie.. co myślicie o takim czymś ?? Bo robią już suby pod siedzenia a pod kanapą to zadziała ?
wczoraj był u mnie kumpel i mówił że robi dwie skrzynki basowe takie płaskie i i chce je włożyć pod tylną kanapę w audi 80 właśnie.. co myślicie o takim czymś ?? Bo robią już suby pod siedzenia a pod kanapą to zadziała ?
no ja nie wiem zupełnie jak on chce to zorbić mówił zę ma patent i się zdziwie ze on tez cos takiego widział na jakimś zlocie. i ze ładnie dawało w dupsko.. możę to jest to co mowi kraz73 nie wiem powiem wam jak przyjedzie z tym do mnie. nie zdziwiłbym się że coś tam wyreza bo sporo modów ma zrobione juz w swojej 80. ale myślałem że tam jest ciut więcej miejsca ale rzeczywscie patrze na zdjecia nie ma tam za wiele wolnej przestrzeni.
temat do zamknięcia
temat do zamknięcia