Taschki - alternatywa
Taschki - alternatywa
Witam kolegów!
Mam pytanie, czy ktoś z was miał do czynienia z taschkami kupionymi na www.profet.pl ?
Jestem ciekaw jak wygląda sprawa jakości wykonania w porównaniu z produktami z taschki.pl. Czekam na wasze wypowiedzi
Mam pytanie, czy ktoś z was miał do czynienia z taschkami kupionymi na www.profet.pl ?
Jestem ciekaw jak wygląda sprawa jakości wykonania w porównaniu z produktami z taschki.pl. Czekam na wasze wypowiedzi
Ostatnio zmieniony 03 sty 2012, 13:57 przez Zuck, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy oni maja do 80 :?: bo chyba nie, przynajmniej nie widzę
samemu se zrób nawet nie wiesz jakie to łatwe i ile przyjemności z tego jest :mrgreen:
[ Dodano: 2009-12-08, 22:00 ]
https://audi80.pl/b3-b4-taschki-pane ... t29091.htm
samemu se zrób nawet nie wiesz jakie to łatwe i ile przyjemności z tego jest :mrgreen:
[ Dodano: 2009-12-08, 22:00 ]
https://audi80.pl/b3-b4-taschki-pane ... t29091.htm
źle mnie zrozumiałeś, miałem na myśli to, że tashki.pl są znane dosyć dobrze na forum a ta firma nie, dlatego zainteresowałem się tym tematem, by dowiedzieć się czy są godną konkurencją i podzielić się tą informacją z resztą ludzi z forumkrisPrG pisze:a czy to ktoś od nas prowadzi :?:Zuck pisze:to po co klubowicze mają przepłacać <ok>
sklejka za którą mi wyszło 100zł a 50 zł to już reszta skaj kosztował więcej bo kupiłem 2.5 metra bo miałem jeszcze te boczki obszywać ale sobie dałem narazie spokój ale za skaj kleje i inne pierdoły ok 30-40 zł a 100wyszło za sklejkę bo wydawała mis ie ona dość masywna przynajmniej teraz jestem pewny że jak ktoś mi złapie za boczek i pociągnie to nie urwie xD płyty były grube bo jeśli dobrze pamiętam 1 cm i 6mm obie po metrze i nie wiele zostało
od razu na wstępie powiem, że zrezygnowałem już z kupowania tashek i jak będę miał przypływ gotówki to zabiorę się samemu za taką robotę :mrgreen:
a wracając do tematu, to rozmawiałem z kolesiem z profet.pl, życzą sobie 330 zł za komplet na dwoje drzwi do audi 80 tak więc cena nie jest wcale konkurencyjna :shock:
a wracając do tematu, to rozmawiałem z kolesiem z profet.pl, życzą sobie 330 zł za komplet na dwoje drzwi do audi 80 tak więc cena nie jest wcale konkurencyjna :shock:
Czemu nie mdf bo wydał mi sie delikatny po prostu choć chciałem zrobić ale pojechałem kupować z tatą i tak mi zamącił że kupiłem sklejkę i dlatego tyle wyszło no ale mimo wszystko 150 zł za drzwi przód i tył to nie jest tak strasznie panowie xD i tak i tak wsadziłem już w to audi 2 krotną wartość to 50zł na boczku nie odczułem