Wzmacniacz
-
- Forum Audi 80
a wiec pod sumowujac:
JBL GTO 1260BR + carpower_hpb_602 i powinno byc ok....
JBL GTO 1260BR + carpower_hpb_602 i powinno byc ok....
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 19:51 przez kacperek285, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie powinno być dobrze ale jeżeli będziesz "troszkę" głośniej słuchał to ten wzmak będzie się częto przegrzewał i załączał Protect .One mają taką tendencje że się grzeją jak diabli.Ja jednak bym się troszkę zastanowił i kupił może jaką używke(nie sądzę że te dwa wzmaki gorzej napędza tego JBLa niż CP ) np.pionieer_gm_x_404 lub
sony_xm_754hx
tutaj raczej jestem pewien mocy i mogę jeszcze przód podłączyć ale to tylko moja mała uwaga.
sony_xm_754hx
tutaj raczej jestem pewien mocy i mogę jeszcze przód podłączyć ale to tylko moja mała uwaga.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 20:02 przez LukeX, łącznie zmieniany 1 raz.
Wzmacniacz
chce zalozyc wzmacniacz pod tube ale chyba cos nie tak zrobilem albo przet mam zly.po pierwsze chinche mam troche kombinowane bo jedna koncówka musialem przerobic na taka zwykla od video bo w tych specjalnych do wzmacniacza (ekranowanych) na jednej wtyce nie było bolca i nie wiem moze to tego wina bo nic nie gra tuba cisza!!!drugim razemspróbowałem połaczyc oryginalnymi nie kombinowanymi kablami chinch ale znów video i znów nic cisza!!to wszystko to tylko takna próbe bo nie mam narazie czasu zeby podlaczyc na cacy. ale prosze o pomoc?a moze wzmak jest zepsuty?(bo jest uzywany)ale chyba nie bo dioda kontrolna pali.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 00:13 przez klosa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Niby cinch to cinch i powinny się nadawać, ale... mówisz ze coś przy nich lutowałeś kombinowałeś itp więc porzycz sobie od kogoś taki kabel i sprawdź jak dalej nie będzie działać szukaj gdzie indziej przyczyny.
Kolego a remote podłączyłeś? Jaka kontrolka Ci sie świeci na wzmaku? Zielona czy czerwona?
Kolego a remote podłączyłeś? Jaka kontrolka Ci sie świeci na wzmaku? Zielona czy czerwona?
bylem wczoraj u kolegi i podlaczytlismy ta tube na moich kablach do jego wzmaka i gra. poem wzielismy mój wzmak i kiszka- nie gra.po pierwsze jak podlaczamy mój wzmak tak jak sie nalezy czyli plus do plusa , wzbudz do wzbudz itd to wogóle dioda nie zapala, dopiero jak pokombinowalismy i jak plus do minusa a minus do plusa dalismy to zapalila xielona dioda???????????????dziwne??? ale dzwieku nie słychac. co moze byc???pewnie wzmak do du...ale czemu zapala sie dioda zielona?
A takie pierdoły jak bezpiecznik sprawdziłeś? Może popaliłeś diody w samym zmaku - miałem taką akcję. Trzeba było rozebrać całość i wymienić jedną diodkę na wejściu zasilania, którą nawiasem mówiąc wy lutowałem z ładowarki impulsowej marki TF1 do telefonu I działa. Potelep tym zmakiem czy ci coś w środku nie lata...
Wzmacniacz - podlaczenie
przypadkiem odlaczylem taki kabelek przy kostce i przestal mi wzmak chodzic...
Ostatnio zmieniony 19 gru 2011, 16:49 przez jacus-87, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [B4 ABK] do czego sluzy niebiesko-bialy kabel przy radiu
przewód AMP REM (niebieski z białym paskiem) - sterowanie wzmacniaczemjacus-87 pisze:przypadkiem odlaczylem taki kabelek przy kostce i przestal mi wzmak chodzic...
ten przewod daje sygnal do wzbudzenia sie wzmacniacza