[80 B4 Coupe] - Brak centralnego zamka
-
- Forum Audi 80
[80 B4 Coupe] - Brak centralnego zamka
Witam mam problem z centralnym w moim Coupe jakis czas temu mialem zwarcie klem akumulatora siadl mi rozrusznik, kostka stacyjki i centralny nie moglem wogole auta otworzyc z pilota... alarm sie uzbrajal lecz nie zamykalo auta... gdy juz wymienilem rozrusznik i kostke stacyjki czas na centralny stwierdzilem ze problem tkwi w popmce bo wogole jej nie bylo slychac jak chodzi gdzu naciskalem na pilot wiec ja wymienilem... lecz centralny zamkek jak nie dzialal tak nie dziala i pompki tez nie slychac zeby chodzila... co moze byc powodem prosze o pomoc bo juz nie mam pojecia co mam zrobic ???
no jeśli pompkę sprawdzałeś na krotko i działa/jest - to sprawa tkwi w jej zasilaniu a raczej jego braku...
pewno nie dochodzi do niej prąd...węic miernik i do roboty... od bezpiecznika począwszy
może to zwarcie "uwaliło" coś jeszcze - więc zacząłbym od sprawdzenia instalacji
a czy w autku działa wszystko....pewnie coś jeszcze wisi na tym samym bezpieczniku?
pewno nie dochodzi do niej prąd...węic miernik i do roboty... od bezpiecznika począwszy
może to zwarcie "uwaliło" coś jeszcze - więc zacząłbym od sprawdzenia instalacji
a czy w autku działa wszystko....pewnie coś jeszcze wisi na tym samym bezpieczniku?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Witam koledzy,podepne sie pod temat gdyz wczorajszego wieczoeru chcac zamknac auto zauwazylem ze zamknalem tylko drzwi kierowcy,wiec otworzylem przekrecilem kluczyk znow i to samo,przeszedlem do drzwi z drogiej stromy,chce zamknac a tu niemila niespodzianka,oboje drzwi sie zamknely lecz odrazu otworzyly. jaka moze byc tego przyczyna?? narazie odpialem sterownik i centralnego brak lecz pasowalo by to naprawic.
-
- Forum Audi 80