[80 B4]czujnik otwarcia drzwi
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Guma trzyma się na samym włączniku, a on przykręcony jest wkrętem do karoserii, zdejmij ją a się przekonasz. Jeżeli po naciśnięciu niczego nie wyczuwasz, to najprawdopodobniej złamał się bolec i bez nowego/innego włącznika się nie obejdzie.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2009, 23:35 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jutro postaram się do tego dostać, teraz zima i zaczyna mnie to wkurzać, że przychodzę do garażu i ciemno jak nie powiem gdzie. Muszę ręcznie włączać. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audika od dwóch miesięcy i dopiero się zapoznaję, ponieważ to moje pierwsze auto.
Zamierzam zrobić podświetlenie pod nogami i pod drzwi jak otworzy, ale tego nie zrobię bez działających czujników
EDIT
Tak jak przewidzieliście, czujnik jest ale śladu po preciku nie ma idę dziś do samochodowego zapytać ile takie cudo...
EDIT 2
zamówiłem czujnik do passata, podobny w budowie będzie pasował, za 7 zł, u mnie w sklepie.
Zamierzam zrobić podświetlenie pod nogami i pod drzwi jak otworzy, ale tego nie zrobię bez działających czujników
EDIT
Tak jak przewidzieliście, czujnik jest ale śladu po preciku nie ma idę dziś do samochodowego zapytać ile takie cudo...
EDIT 2
zamówiłem czujnik do passata, podobny w budowie będzie pasował, za 7 zł, u mnie w sklepie.
witam mam podobny problem ciągle mi się pali lampka w środku w pozycji otwartych drzwi przez co uruchamia alarm lampka jest ok podmieniałem krańcówki też wszystkie ok wykręcałem , podejrzewam coś na kablach jakieś przebicie na mase ale zanim ściągne plastiki chciałbym się upewnić jak rozwiązaliście u siebie ten problem , może jest jakieś szczególne miejsce i gdzie mam zacząć poszukiwania