[cabrio 92, ng] dołożenie centralnego z pilota
[cabrio 92, ng] dołożenie centralnego z pilota
no i co by tu zapiąć, żeby było plug and play i żeby jeszcze do tego działało. nie chce alarmu ani żadnych takich dziwnych rzeczy. Tylko sprytny radiowy pilocik, nie kręca mnie pikacze, kierunkowskazy i inne ustrojstwa ktore trzeba instalować całymi dniami. Ostatnio zauważyłem, że umiera mi ostatnia zębatka na bębęnku i niedługo zostanie mi tylko bagażnik
Możecie podsunąć coś takiego prostego? taniego? latwego w montarzu?
Możecie podsunąć coś takiego prostego? taniego? latwego w montarzu?
Nie da się wejść w cabrio przez bagażnik ?
CO do centralnego, to każdy uniwersalny sterownik będzie pasował, jeśli masz ori centralny na kluczyk. Kierunków nie musisz podpinać, i syreny te sterowniki nie mają.
teoretycznie każdy z tąd się nada http://allegro.pl/listing.php/showcat?i ... nge_view=1
Poszukaj na forum, bo temat centralek był poruszany już.
CO do centralnego, to każdy uniwersalny sterownik będzie pasował, jeśli masz ori centralny na kluczyk. Kierunków nie musisz podpinać, i syreny te sterowniki nie mają.
teoretycznie każdy z tąd się nada http://allegro.pl/listing.php/showcat?i ... nge_view=1
Poszukaj na forum, bo temat centralek był poruszany już.
kolego możesz to zrobić na dwa sposoby
-wpiąć podpiąć się pod pompkę-trzeba poszukać ścieżki do wyzwolenia impulsu odpalenia silniczka,naprawiałem kiedyś taką pompkę i jest to możliwe
-lub można kupić jeden siłownik elektryczny który założysz w jedne drzwi w celu otwarcia drugich no i klapy tak myślę
-alarm(centralka) to tylko sterownik,możesz obojętnie co kupić jedno ma więcej funkcji drugie mniej.Polecam alarmy użytkownika Stig z allegro tu masz np.link:alarm,scyzoryk
-wpiąć podpiąć się pod pompkę-trzeba poszukać ścieżki do wyzwolenia impulsu odpalenia silniczka,naprawiałem kiedyś taką pompkę i jest to możliwe
-lub można kupić jeden siłownik elektryczny który założysz w jedne drzwi w celu otwarcia drugich no i klapy tak myślę
-alarm(centralka) to tylko sterownik,możesz obojętnie co kupić jedno ma więcej funkcji drugie mniej.Polecam alarmy użytkownika Stig z allegro tu masz np.link:alarm,scyzoryk
A ja sie podepne pod temat centalnego .
Zamykam drzwi pasażera i całe auto się zamyka- skończony siłownik centralki? jest taka możliwosc.Raz auto sie zamyka z pilota a raz nie(wiecej razy nie ).
pisze ,bo sie chce upewnić czy to wina siłowników.
Wszystko podpięte jak trzeba.
Miał ktos taki przypadek?
Zamykam drzwi pasażera i całe auto się zamyka- skończony siłownik centralki? jest taka możliwosc.Raz auto sie zamyka z pilota a raz nie(wiecej razy nie ).
pisze ,bo sie chce upewnić czy to wina siłowników.
Wszystko podpięte jak trzeba.
Miał ktos taki przypadek?