Ale wracając-złożyłem wszystko podłączyłem minus do aku samochód odpalił światła działają obroty też no i jak wracałem do domu chciałem zamknąć auto to przestał działać centralny. Alarm działa
[80 B4] nie działa ori centralny zamek po wyjęciu licznika
[80 B4] nie działa ori centralny zamek po wyjęciu licznika
Witam. Dzisiaj zabierałem się za naprawę przełącznika świateł bo nie miałem długich oraz za naprawę prędkościomierza bo nie opadał do zera tylko zatrzymywał się na 2 tys. obrotów więc go wyciągnąłem. Wszystko złożyłem i chodzi jak ta lala :lol:  ale pojawił się problem. Być może przy składaniu jakiegoś przewodu nie podłączyłem (bo takowy był czarno-niebieski i jeszcze jakiś) nigdzie takiej kostki przy liczniku nie znalazłem, a wtyczka to okrągła żeńska.
Ale wracając-złożyłem wszystko podłączyłem minus do aku samochód odpalił światła działają obroty też no i jak wracałem do domu chciałem zamknąć auto to przestał działać centralny. Alarm działa