[Coupe B3/B4] oryginalny centralny zamek
[Coupe B3/B4] oryginalny centralny zamek
Witam, posiadam u siebie w coupe z przodem B3 oryginalny cenrtalny zamek. Czy w seryjnej centrlace jest mozliwosc podpiecia kierunkow zeby mrogaly podczas otwierania i zamykania samochodu :?: Centralny jest z pilota. Gdzie w coupe znajduje sie centralka sterujaca tym wszystkim :?: :mrgreen:
Witam
Podlacze sie pod temat....
u mnie przestalo dzialac i centralki nie znalazlem.... gdzie ona jest? Do wczoraj wszystko smigalo i dzis nagle przestalo. Mam wrazenie ze to ma zwiazek z tym ze odlaczalem aku ale moze to przypadek. Wkladam kluczyk w obydwoje drzwi i zero reakcji, pompki nie slychac tzn wogoole sie nie odpala. Na kostkach w drzwiach mam 12V i tak samo przy pompce... Czy tak ma byc? Nie znam sie i nei wiem jak sie do tego zabrac.
Znalazlem, pomierzylem----------------> zimne luty
Podlacze sie pod temat....
u mnie przestalo dzialac i centralki nie znalazlem.... gdzie ona jest? Do wczoraj wszystko smigalo i dzis nagle przestalo. Mam wrazenie ze to ma zwiazek z tym ze odlaczalem aku ale moze to przypadek. Wkladam kluczyk w obydwoje drzwi i zero reakcji, pompki nie slychac tzn wogoole sie nie odpala. Na kostkach w drzwiach mam 12V i tak samo przy pompce... Czy tak ma byc? Nie znam sie i nei wiem jak sie do tego zabrac.
Znalazlem, pomierzylem----------------> zimne luty