[B4 AAH coupe] szukanie sterownika alarmu
-
- Forum Audi 80
[B4 AAH coupe] szukanie sterownika alarmu
Witam po przeszukaniu forum nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania a mianowicie szukam sterownika od fabrycznego alarmu w bagażniku znalazłem trąbkę od niego nic więcej pod tylną kanapą mam sterownik ABS i moduł tylnego mostu no i zastanawiającą mnie rzecz a dokładnie kostkę z 4 kablami i obok małą z dwoma kablami, więc moje pytanie najbardziej do osób które mają coupe czy wie ktoś gdzie to znajdę??? załączę zdjęcie tej kostki.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
no właśnie mi to wygląda jakby ktoś coś zlikwidował i te kostki zamontował jako zmostkowanie kabli. Powiadasz że pompka steruje hmmm to mam dalej zagadkę bo mam na 3 złączki pompkę tylko teraz pytanie wtedy co mi odcina prąd po zaryglowaniu drzwi??
Chodzi o to dokładnie że podłączyłem alarm i przy uzbrojeniu go czyli zaryglowaniu drzwi jest odcięcie zapłonu no zapłon uruchomię ale rozrusznik nie zakręci a poprostu nie chcę mieć tego i główkuję co mi blokuje prąd wiem napewno że jest to powiązane z fabrycznym centralnym
Dzięki za zdjęcie no i u mnie wszystko z tyłu jest prócz alarmu hehe
Chodzi o to dokładnie że podłączyłem alarm i przy uzbrojeniu go czyli zaryglowaniu drzwi jest odcięcie zapłonu no zapłon uruchomię ale rozrusznik nie zakręci a poprostu nie chcę mieć tego i główkuję co mi blokuje prąd wiem napewno że jest to powiązane z fabrycznym centralnym
Dzięki za zdjęcie no i u mnie wszystko z tyłu jest prócz alarmu hehe
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80