Witam. Chciałbym w swoim autku zamontować alarm ale nie wiem jaki wybrać, jakie funkcje ma mieć itp no i oczywiście jakiej firmy? Jeżeli możecie coś polecić albo odradzić to będę wdzięczny. Kwota jaką chcę przeznaczyć na zakup to około 150zł.
Proszę stosować się do regulaminu - używać tagi w tytule tematu.
[B4 1Z] Wybór alarmu.
[B4 1Z] Wybór alarmu.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2008, 13:49 przez robertm, łącznie zmieniany 1 raz.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Najlepiej kupić ori ale myślę że w kwocie 150 się nie zmieścisz :mrgreen:
Ja mam u siebie założony kompletny wraz z centralnym zamkiem firmy STIG z allegro i powiem,że jestem bardzo miło zaskoczony fukcjonalnością
Oprócz normalnych funkcji posiada jeszcze automatyczne zamykanie po 30 sekundach, odcięcie zapłonu na przycisk lub podłączenie klawiatury, domykanie szyb-2 tonową syrenkę i możliwość regulacji czułości
Jeśli miałbym polecić to właśnie taki bo mam już go ponad rok i jeszcze mnie nie zawiódł <ok>
Ja mam u siebie założony kompletny wraz z centralnym zamkiem firmy STIG z allegro i powiem,że jestem bardzo miło zaskoczony fukcjonalnością
Oprócz normalnych funkcji posiada jeszcze automatyczne zamykanie po 30 sekundach, odcięcie zapłonu na przycisk lub podłączenie klawiatury, domykanie szyb-2 tonową syrenkę i możliwość regulacji czułości
Jeśli miałbym polecić to właśnie taki bo mam już go ponad rok i jeszcze mnie nie zawiódł <ok>
Ja montuję od kilku lat seo,polska produkcja,jakość itd.wszelkie normy i certyfikaty.Radzę szukać w tym kierunku,coś z atestem itd.Co do kasy ,za 150 raczej się nie uda.Pomyśl tylko czy warto teraz oszczędzić a potem znów zapłacić za demontaż i wstawienie drugiego.Sporo chińskich się wywala -niektóre nie chodzą nawet roku.Wybór należy do ciebie,ja stawiałbym raczej na niezawodność niż na bajery(chińskie mają tego mnóstwo),oczywiście jest to moje prywatne zdanie,co kto lubi.
Tak jak pisze shellah rowiez polecam STIGa tu masz linka naprawe dobre zestawy za rozsadna cene. Coupeta to juz moje trzecie auto w ktorym zalozylem alarm tego producenta (wczesniej w crx i civicu) i nigdy nie bylo zadnych problemow,wszystkie podstawowe funkcje+kilka dodatkowych,czujnik udarowy i ultradzwiekowy przekaznik do odciecia itd. noo i rewelacyjne piloty naprawde polecam