[Legnica] 12.01.09 spot - lotnisko przy eko godzina 12.00
[Legnica] 12.01.09 spot - lotnisko przy eko godzina 12.00
Witam!
Chciałbym zaproponowac spot na ciekawym byłym lotnisku (długosc 3km) obok autostrady A4 w miejscowosci Krzywa.
Jest to okoloło 28-30km od Legnicy i z 15km od Bolesławca, mysle ze było by to alternatywne miejsce do spotkania sie z wieksza grupa ludzi z kilku miast, mysle ze mogłby sie pokusic osoby z Legnicy Lubina Złotoryji Bolesławca Lwówka Śląskiego oczywiscie nie tylko!! ;]
Termin oraz godzina to narazie temat otwarty poniewaz chodzi o zebranie jak nawiekszej grupy osób wiec ustali sie to w trakcie.
Jesli sprawa nabierze tempa wybiore sie zrobic zdjecia co by było wioadomo na czym sie stoi ;D
Panie, Panowie prosze o rozwazenie sprawy i oczywiscie swoje poglady.
Pozdrawiam!
Chciałbym zaproponowac spot na ciekawym byłym lotnisku (długosc 3km) obok autostrady A4 w miejscowosci Krzywa.
Jest to okoloło 28-30km od Legnicy i z 15km od Bolesławca, mysle ze było by to alternatywne miejsce do spotkania sie z wieksza grupa ludzi z kilku miast, mysle ze mogłby sie pokusic osoby z Legnicy Lubina Złotoryji Bolesławca Lwówka Śląskiego oczywiscie nie tylko!! ;]
Termin oraz godzina to narazie temat otwarty poniewaz chodzi o zebranie jak nawiekszej grupy osób wiec ustali sie to w trakcie.
Jesli sprawa nabierze tempa wybiore sie zrobic zdjecia co by było wioadomo na czym sie stoi ;D
Panie, Panowie prosze o rozwazenie sprawy i oczywiscie swoje poglady.
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 07 sty 2009, 11:54 przez Mongolski, łącznie zmieniany 3 razy.
Gudzu na termin przyjdzie czas, ustalimy go wspolnie takze muszisz uzbroic sie w cierpliwosc ;]
enzoo pewnie, niekerepuj sie i wrzucaj fotki, mam nadzieje ze unas nie bedzie zadnego powaznego wypadku, lepjej zeby wogole niebyło, choc dzis mi sie sniło ze wgniotłem maske swojej Niuni;P
McQueen Długa prosta lubiana przez kazde auto :D
PS na początek proponuje aby spot odbył sie w weekend, a który to sie ustali
enzoo pewnie, niekerepuj sie i wrzucaj fotki, mam nadzieje ze unas nie bedzie zadnego powaznego wypadku, lepjej zeby wogole niebyło, choc dzis mi sie sniło ze wgniotłem maske swojej Niuni;P
McQueen Długa prosta lubiana przez kazde auto :D
PS na początek proponuje aby spot odbył sie w weekend, a który to sie ustali
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
na końcu pasa były takie betonowe bloki i gościu hamował a obok niego jechał inny samochód i walnął w ten samochód i tyłem zachaczył jeszcze w betonowy blok. i jeszcze ta pomoc drogowa zahaczyła golfa i pomoc drogowa musiała zapłacić za ryske golfiarzowi tam się ogólnie to ścigali fajny nissan był tam zamieszcze wam zdjęcie tylko zdjęcie było robione w lubinie bo to taki zlot był że najpierw w lubinie a później się przeniósł do krzywej
[ Dodano: 2008-11-03, 12:12 ]
jeszcze jak co to mam filmiki jak się ścigają tam robione przeze mnie
[ Dodano: 2008-11-03, 12:12 ]
jeszcze jak co to mam filmiki jak się ścigają tam robione przeze mnie
Ajt !
widze, ze cos temat sie nie kreci, czyli chyba brak chetnych oprocz oczywiscie niektórych ;]
coz, ciekawe jakby zorganizowac taki konkretny zlot, wszystkie fury, moze ktos z zwenatrz, mysle o jakis stanowiskach z czesciami typu tuning itp cos typu zlot nie spot
ale to trzeba było by jakos nagłosnic i przedewszystkim ustalic termin, wtedy moze i ktos z klubu nie tylko z dolnego sląska moze by przybył.
pzdr!
widze, ze cos temat sie nie kreci, czyli chyba brak chetnych oprocz oczywiscie niektórych ;]
coz, ciekawe jakby zorganizowac taki konkretny zlot, wszystkie fury, moze ktos z zwenatrz, mysle o jakis stanowiskach z czesciami typu tuning itp cos typu zlot nie spot
ale to trzeba było by jakos nagłosnic i przedewszystkim ustalic termin, wtedy moze i ktos z klubu nie tylko z dolnego sląska moze by przybył.
pzdr!