[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
A Pani koleżanka czasem nie parkuje koło ******** na **** 8-) Dokładniej za ****** takie czarne ******* Qupe z ***???Czarna pisze:Po co komu szkoła audi przede wszystkim
Ocenzurowano <ok>
Ostatnio zmieniony 29 sty 2010, 00:07 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę bardzo ocenzurowano <:P> A tak wg to się po prostu pilnuje co po rewirze się wozi 8-)Czarna pisze:Hmmm koleżanka??? :>
Śledztwo ktoś tu prowadzi?? Bezpieczne miejsce to stoi. Tyle szczegułów nie trzeba było podawać
Przyznać się kto przedwczoraj czarną Qupą b3/b4 się woził po Hubach i okolicy xD dokładniej jak sie bujałem to stała na kamiennej xD A i chyba ta sama widziana w drodze na Oławe <lol> Za dużo tego w okolicy xD się namnożyło xD
Zayebatsu pisze:Proszę bardzo ocenzurowano <:P> A tak wg to się po prostu pilnuje co po rewirze się wozi 8-)Czarna pisze:Hmmm koleżanka??? :>
Śledztwo ktoś tu prowadzi?? Bezpieczne miejsce to stoi. Tyle szczegułów nie trzeba było podawać
Przyznać się kto przedwczoraj czarną Qupą b3/b4 się woził po Hubach i okolicy xD dokładniej jak sie bujałem to stała na kamiennej xD A i chyba ta sama widziana w drodze na Oławe <lol> Za dużo tego w okolicy xD się namnożyło xD
No to bez adresowania mi tutaj 8-) .
A co do tej Czarnej Coupe B3/B4 to tez ją widzę ale zapewne to nie ta bo B3/B4 to jeździ pełno :p.
Wiem na pewno jedno w tamtych okolicach jeździ też Cabrio B4 Tdi <ok> :mrgreen: .
No to już wiadomo kogo będę męczył xD Jak nie będzie Cie na spocie to się pod milenijny wybiorę xDKarolcia pisze:orka nie jechał jeszcze do Kronach ale ma racje ekipa bedzie i to bardzo duza
jeszcze jest czas na ustalenia ale jak cos to moge jeszcze raz powiedziec co i jak
jesli nigdzie nie wyjade to na spocie sie zobaczymy <ok>