[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Zobaczymy jaką będzie prognoza pogody nie zapominajcie że lato już się skończyło jakiś plan awaryjny w razie nie pogody może jedzonko w arkadach lub coś innego spróbuje namówić solskiera żeby wpadł się pochwalić nowym nabytkiem i wziął waga ja kabel mam jakby co od A4 laptopa nie mam u siebie niestety.Radek dobry pomysł z grillem żeby było słonecznie jak wtedy we wrześniu grillowanie się udało.Kiedyś radek trzeba by było zrobić wspólne spotkanie z klubem A4 tylko by musiało nas się dużo zjawić żeby nie było wstydu
jak tam na zlocie audi80 bylem kiedys passatem B5FL wiec nie ma wstydu, zlot z innym klubem to owszem jestem za w innych miastach sie dzieja takie mile spotkania, ja bylem ostatnio na TOUR DE SLASK w katowicach gdzie spotkalys ie takie kluby jak 80 A4 A6 A8 A3 AKP itp wiec jestem jak najbardziej za, bylo milo polecam takie zloty, grill bedzie jak bedzie pogoda a jak nie to moze jak zawsze pojedziemy do magnolii do KFC albo na bielany do KFC tam sa duze parkingi bedzie gdzie zaparkowac to 50 aut ktore przybeda <lol2>