Kalendarz 2012 - dyskusja, uwagi, ustalenia.
Jak nikomu z uczestników nie bedzie przeszkadzalo skrócenie glosowania to mozemy tak zrobic co by nadrobic z czasem.
ATLAS o logo w wektorach wal do Doc torka, powinien miec,
Mi sie ta dynamika podoba ktora atlas wprowadza bo strona nie staje sie nuda.
Ja bym w tym wszystkim zmienil czcionki, np nick dydo85, na czcionke quattro[napisz do mnie na adamwojda[małpka]biznespoczta.pl to ci wysle] a Polski Klub Audi 80 zrobil taka czcionka jak na nagłówku forum o ile to wykonalne albo inna bardziej pasujaca niz ta teraz.
Co do nazwy miesiaca to kombinował bym cos takiego http://pl.fonts2u.com/eutemia-i-italic.czcionka , tzreba by zobaczyc jak to pasuje bo jakos wyobrazic sobie nie moge i wieksza, nawet zachodzaca na zdjecie auta troche.
ATLAS o logo w wektorach wal do Doc torka, powinien miec,
Mi sie ta dynamika podoba ktora atlas wprowadza bo strona nie staje sie nuda.
Ja bym w tym wszystkim zmienil czcionki, np nick dydo85, na czcionke quattro[napisz do mnie na adamwojda[małpka]biznespoczta.pl to ci wysle] a Polski Klub Audi 80 zrobil taka czcionka jak na nagłówku forum o ile to wykonalne albo inna bardziej pasujaca niz ta teraz.
Co do nazwy miesiaca to kombinował bym cos takiego http://pl.fonts2u.com/eutemia-i-italic.czcionka , tzreba by zobaczyc jak to pasuje bo jakos wyobrazic sobie nie moge i wieksza, nawet zachodzaca na zdjecie auta troche.
Wersja B
Na czcionki dziś nie miałem już głowy, bo zająłem się kosmetyką i spasowaniem loga.
Czcionki na pewno będą zmienione, bo są słabe.
Czcionka w logu na samej górze forum IMO jest bardzo marna i wolałbym jej uniknąć.
Jutro przewalę ponad 2000 fontów i wybiorę kilka najlepszych typów.
Loga w środku nie będzie, bo psuje układ.
Wersja B:
- ściemniłem o 5% boki
- dodałem białą ramkę i złączyłem ją z logiem (dolne rogi zaokrągliłem)
- zmiana nagłówka
- zmiana pozycji właściciela auta
- poprawiłem też cienie
Czcionki na pewno będą zmienione, bo są słabe.
Czcionka w logu na samej górze forum IMO jest bardzo marna i wolałbym jej uniknąć.
Jutro przewalę ponad 2000 fontów i wybiorę kilka najlepszych typów.
Loga w środku nie będzie, bo psuje układ.
Wersja B:
- ściemniłem o 5% boki
- dodałem białą ramkę i złączyłem ją z logiem (dolne rogi zaokrągliłem)
- zmiana nagłówka
- zmiana pozycji właściciela auta
- poprawiłem też cienie
Re: Wersja B
Fantastycznie wygląda z tą ramką - dodaje niesamowitego uroku i podkreśla autoATLAS pisze: - dodałem białą ramkę i złączyłem ją z logiem (dolne rogi zaokrągliłem)
ICek teraz rozmycie nie powinno Cię drażnić - pierwszy plan jest wystarczająco podkreślony <ok>
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Jak najbardziej to dobry pomysł, żeby skrócić głosowanie na 80tkę listopadaSłonik pisze:Jak nikomu z uczestników nie bedzie przeszkadzalo skrócenie glosowania to mozemy tak zrobic co by nadrobic z czasem.
Nie zapominajcie też o głosowaniu na 80tkę roku 2011 Tak samo trzeba zacząć robić głosowanie na 80tkę grudnia 2012... Pewnie trzeba będzie robić dwie ankiety na raz :?:
Co do kalendarza to brak mi słów :shock: Będzie śliczniee :!:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no nie badzcie smieszni, przeciez chyba nikt z was nie uzywa kalendarza na codzien jak za czasow komuny? kazdy ma "smartfona" i tam zawsze sprawdza date, a jak nie to na kompie... oczywiscie ze jest to album zdjeciowy dotyczacy ladnie prezentujacych sie aut w tym sezonie, pod nazwa kalendarza... ja zadnego kalendarza nie zdazylem powiesic na scianie bo zawsze przelezal mi na biorku, tylko po to zeby co miesiac nacieszyc oko ladnym samochodem